Kross Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Ale wichura konkretna, też taką lubię 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Tak się zastanawiałem czy znajdą się jacyś "odważni" na loty w Starogrodzie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Następna niedziela w Starogrodzie była bez wiatru, ale bardzo ciepła i słoneczna 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Dziś rano byłem odwiedzić łączkę w Fordonie bez klamotów. Tak im zazdrościłem latania, że po powrocie z zakupów (krzesełka na górki) i zjedzeniu obiadu pojechaliśmy (ja i moja Dorota) z DLG na klif do Starogrodu myśląc że będzie słabo wiało. W Starogrodzie nie dość że wiało prostopadle to jeszcze tak mocno jak dla mojej Fregaty. Do DLG wsadziłem 4 podkładki i 30 gram ołowiu dopiero zaczął normalnie latać. Było super 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Jacku i o to chodzi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol.M Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 ee tam, to tylko taka ściema, Jacek postawił sobie grzywkę na żel i udaje że to od wiatru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Ok przyznam się. Mućka stała na polu i liznęła mnie jak nie patrzyłem w jej stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Jacku ..Ty jak KRÓL na zboczu... a gdzie "krzynka piwa" na pod oredziu ..taki to pozyje i polata..tak trzymaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Dziś zalatane Hammerem i Fregatą. W Hammerze ostanio padł silnik, ale dziś robił tylko za balast. Było super 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Dziś odwiedził Starogród sam On - Janek!!! Szybko spakowałem modele, żonkę i pognaliśmy przywitać Janka na klifie Starogrodzkim. Janek oczywiście zahaczył o Unisławski kościół i dlatego mieliśmy piękną pogodę z mocnym wiatrem 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Mieliśmy pogodę wymarzoną...DYMAŁO PO STAROGRODZKU..jak było trudno wytaszczyć model do rzuto znaczy OK...Dorotka jak zawsze poczyniła super fotki. Było sympatycznie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Fajne latanko, czułem w kościach, że będą warunki w Starogrodzie, no ale nie każda niedziela bywa lotna z przyczyn "techniczno - organizacyjnych" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 -Polatałem wszystkimi be-be...w toxiku za mało balastu..będzie poprawka... ale dobrze wywazony i baterflaj OK... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Brawo z udanego dnia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Krzyśku smutno bez Was ...nic smieszngo na klifie sie nie stało jedynie podczas lataniem mysiciem odpieły mi sie i zsuneły na kolana spodnie...kolezanka - paralotniarka przygladała sie naszym lotom, pospiesznie chciała mi iśc z pomocą / teraz żałuję / ale dalem sobie jakoś radę...szkoda ,że Dorotka nie uwiecznila tego na fotce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Potwierdzam to zdarzenie , ale nie rozglądałem się bo nie chciałem przeszkadzać . Jeszcze Dorotkę chce mi zbałamucić 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 To na pewno od kichnięcia zawiasy nie wytrzymały 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Krótki filmik z niedzielnego zboczowania w Starogrodzie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Starogród zalatany. Tylko szkoda że sam byłem. Teraz obiadzik i spowrotem na klif oczywiście z rodziną. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Parę fotek z dzisiejszego latania Fregatą przed remontem . Hammer utrwalony na filmiku. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi