agadoskat Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Witam serdecznie wszystkich ludzi związanych z modelarstwem lotniczym. Zajmuję się modelarstwem od 10 roku życia. Zaczynałem od modelarstwa szkutniczego i tak przeplatałem tą dziedzinę z lotnictwem. Od czterech lat zajmuję się już tylko modelarstwem lotniczym. Na tą chwilę w moim hangarze stoi Extra 300 z silnikiem OS 91, Super Chipmunk z silnikiem MVVS ,46 oraz tydzień temu oblatany EXTRIM z Artexu (po Waszych namowach z forum ). Na desce do dokończenia BIES o rozpiętości 1,4 m lekko zmodyfikowany na model z I wojny. Jeszcze raz Wszystkich oficjalnie witam - bo na forum jestem już obecny jako "czytający" od dłuższego czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Witam Imiennika :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 To masz sporo zaległości do pokazania. Wmiataj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Witam. to teraz nie czytaj tylko pisz Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Witam na forum mieszkańca z Sosnowca ! :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.