tomekst16 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Kiedyś wpadłem na dobry pomysł jak zlikwidować luzy na dźwigniach przy sterach, Mając dziś okazję montowania dźwigni w madmanie postanowiłem pokazać co i jak. Mam nadzieję że komuś się przyda Potrzebne będzą: papier ścierny, nożyk, klej kropelka/CA lub tym podobne, kawałek białej rurki z bowdena. 1. Delikatnie obskrobujemy rurkę nożykiem. 2. Wyrównujemy po nożyku papierem ściernym. 3. Wciskamy rurkę w dźwignię tak aby z drugiej strony minimalnie wystawała 4. Obcinamy nadmiar rurki. 5. Powinno wyglądać mniej więcej tak 6. Nakładamy minimalną ilość kleju, uważając przy tym aby nie zakleić otworu na drut. 7. Tak wygląda całość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 fajny tutorial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Robię tak samo, z tym, że używam najcieńszej termokurczki. Obkurczam i na ciepło wsadzam w dźwigienkę. Całość siedzi bardzo ciasno. Żadnych luzów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi