Wojtass_nt Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Mając na uwadze fakt, że pewna firma spróbowała mnie "orżnąć" wołając sobie za usługę wycięcia 2 bagnetów z 3mm aluminium ponad drugie tyle co zapłaciłem za pierwszym razem to postanowiłem poszukać tutaj- a wiem, że na pewno ktoś ma taką możliwość. Jeżeli ktoś wycina w aluminium lub ma namiary do osoby, która zrobi to od ręki to bardzo proszę o kontakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Mógł bym cos takiego wykonac ale muszę mieć dokładne i formacje chodzi o rurke 3mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Chodzi o płaski bagnet grubości 3mm a szerokość około 25mm. Ktoś musi mieć maszynę CNC do takich rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike217 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 mogę wyciać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojani Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Cięcie wodą wychodzi dość tanio - warto sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gołek Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 ... a nie znacie czegoś takiego jak imadło, brzeszczot do metalu i pilnik ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 ... a nie znacie czegoś takiego jak imadło, brzeszczot do metalu i pilnik ??? To może ja Ci wyślę projekt na maila i za 50zł zrobisz mi o takich wymiarach i kształcie jak w pliku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baziu123 Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Cięcia mają być po linii prostej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi