idfx Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Właśnie się zastanawiałem, gdzie się znów zapodziałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Właśnie się zastanawiałem, gdzie się znów zapodziałeś Brak czasu przez nawał obowiązków w pracy i nie tylko ale po nowym roku mam w planach jakiś taki mały, tym razem depronowy "come back" na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 no w końcu oglądnąłem film z oblotu ADW jakoś w końcu znalazłem czas ... zbuduj mi takiego no i w końcu czerwony bo ten biały to już nudny się robił Przemku dla Ciebie oczywiście nie ma sprawy....ale będzie koloru białego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 ....ale będzie koloru białego . nie ma sprawy se przemaluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Oblataliśmy z Przemkiem nową "zabawkę" Zlin 50L "Żelazny" by napolskimniebie.pl. Model wycięty jest z epp 7mm rozp. 930 mm waga 178g. Pogoda była kiepska do lotów, ale ciekawość jak to lata była większa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Już wkrótce przybędzie nowy model na naszym "lotnisku" Extra 330 X3 3D- VA Models. Model niestety nie mój, a właściciel może pokaże film z oblotu i zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 taaa a jeszcze zapomniałeś o tym http://pfmrc.eu/index.php?/topic/51431-nieuport-17-flyboys-blaine-rawlings-by-przemo-czyli-pr%C3%B3ba-walki-na-froncie-wwi/ więc dwa o ile poleci Ładna ta Extra ale ta maska długo istnieć nie będzie ... trzeba by coś z tym zrobić Wojtku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 ............................ Ładna ta Extra ale ta maska długo istnieć nie będzie ... trzeba by coś z tym zrobić Wojtku Model nie mój, ja tylko go posklejałem. Fakt maska wiotka, jak się uszkodzi to wtedy zrobimy ją po swojemu . Pogoda super więc kolejne loty-ustawienia w szybowcu ADW-1 mAkro. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 W końcu nie kolor biały nareszcie jakiś inny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi.jozef Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Już wkrótce przybędzie nowy model na naszym "lotnisku" Extra 330 X3 3D- VA Models. Model niestety nie mój, a właściciel może pokaże film z oblotu i zdjęcia. Extra 330 X3 3D- VA Models.JPG Witam, zdjęcia i film pojawią się na pewno (tzn. takie na których wszystko będzie w porządku ) Jeszcze raz Wojtku dziękuje za sklejenie Extry Jak tam dziś loty? Nie wyrobiłem się, a miałem zamiar podjechać Przemek, a jak tam Twój Nieuport, kiedy startujesz maszyną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Hej fajnie że coś się odezwałeś na forum Nieuport obecnie czeka na oblot a konkretnie a piękną bezwietrzną pogodę zobacz do wątku Extre masz bardzo fajną więc i latać też tak będzie bo jak Wojtka lata fajnie to i ta będzie pozdro i do zobaczyska wkrótce na łące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi.jozef Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Niestety ostatnio brak czasu, więc nawet na forum nie ma kiedy wejść :/ Cieszę się, że Ci się podoba mam nadzieję, że go opanuje Nieuport też rewelacja, to już dwie nowe maszyny do oblotu będą do zobaczenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Pogoda wreszcie dopisuje więc pora otworzyć sezon 2015. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 oooo, widzę że mnie wyprzedziłeś z tym sezonem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Kacper żałuj, warunki do lotów były dziś super, polatałem 3h aż mnie szyja boli. Termika, przeloty z komina na komin no bajka. Nawet zaliczyłem wspólne loty z dwoma jastrzębiami dobrze, że mnie nie pogoniły. A może już się do mnie (modelu) przyzwyczaiły . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 super, tylko pozazdrościć oby i mi dopisało po niedzieli .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meadow24 Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 A ja się podłącze gdzie to dokładnie lataniecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 20 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Latamy w Luszowicach, a dokładniej tu - https://www.google.pl/maps/@50.169878,19.420168,3a,66.8y,180h,90t/data=!3m4!1e1!3m2!1s-HILdUWNaxjQ-rBgJ8aOjg!2e0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meadow24 Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Moje tereny stara górka dla motolotniarzy a w tle kopalnia trzebionka w sumie pięknie bo myślałem ze ja sam latam na wsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 22 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Dobrze wiedzieć, że jest nas więcej. Może kiedyś się spotkamy na "lotnisku" i wspólnie polatamy . Na masze mini lotnisko mamy zgodę właściciela łąki, przebywanie na jego terenie koszenie i latanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi