-==PEGAZ==- Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 No właśnie ... przeglądałem już xxx stron, fora i inne i już się kompletnie pogubiłem. Szukam jakiegoś taniego (do 200zł) stacjonarnego odtwarzacza DVD/DIVX. Nie zależy mi na czymś super (bo wtedy brałbym KISS-a). Po prostu ma to być odtwarzałka bajek dla dzieciaka. Fajnie by było jakby miał jeszcze USB. Ma ktoś jakieś doświadczenie w tym temacie ? Jakich odtwarzarek używacie ?
MareX Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Jakieś 4 tygodnie temu kupiłem w Kauflandzie takie cudo i to nawet "polskie" /pewnie w Polsce poskładane z chińszczyzny/ za całe 159.99. Gostek, któremu to kupiłem /zobowiązania biznesowe/ nic nie narzeka, a wręcz śmię twierdzić, że jest bardzo zadowolony . Może więc tam należy się udać?
czhomik Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Ja posiadam odtwarzacz firmy KORR . tani i dobry . polecam
TomekW Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Wiwa, Bellwood (to to samo) - najlepiej wersję z USB - można odtwarzać filmy z pendrive'a Ewentualnie nieśmiertelna Manta - byle nie wersja Basic. Z tym że ostatnio Chińczycy z tej fabryki jakby zeszli w dół z jakością. Wszystkie do kupienia w cenie około 150 zł. Edycja: obecnie mam Wiwę i dlatego ją chwalę. Wytrzymała dwa lata intensywnej eksploatacji i odchodzi w niebyt tylko dla tego że nie obsługuje nowych kodeków (H264/X264)
meteor Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 również potwierdzam, Wiwa odtwarza praktycznie wszystko(oprócz płyt chodnikowych i winylowych jak stwierdził sprzedawca :wink: ) a dodatkowo sam możesz sobie wybierać jakie chcesz napisy-jeśli jest taka potrzeba ( w niektórych nie ma takich opcji).
n6210 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Co do Manty to niektore modele (np. Emperor III, IV) maja problem z plytami DVD-DL + wysoki bitrate. Osobiscie sprawdzilem zeby nie bylo niejasnosci:) Reszta raczej OK
-==PEGAZ==- Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2008 OK. Wielkie dzięki wszystkim za pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.