-==PEGAZ==- Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 No właśnie ... przeglądałem już xxx stron, fora i inne i już się kompletnie pogubiłem. Szukam jakiegoś taniego (do 200zł) stacjonarnego odtwarzacza DVD/DIVX. Nie zależy mi na czymś super (bo wtedy brałbym KISS-a). Po prostu ma to być odtwarzałka bajek dla dzieciaka. Fajnie by było jakby miał jeszcze USB. Ma ktoś jakieś doświadczenie w tym temacie ? Jakich odtwarzarek używacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Jakieś 4 tygodnie temu kupiłem w Kauflandzie takie cudo i to nawet "polskie" /pewnie w Polsce poskładane z chińszczyzny/ za całe 159.99. Gostek, któremu to kupiłem /zobowiązania biznesowe/ nic nie narzeka, a wręcz śmię twierdzić, że jest bardzo zadowolony . Może więc tam należy się udać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Ja posiadam odtwarzacz firmy KORR . tani i dobry . polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekW Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Wiwa, Bellwood (to to samo) - najlepiej wersję z USB - można odtwarzać filmy z pendrive'a Ewentualnie nieśmiertelna Manta - byle nie wersja Basic. Z tym że ostatnio Chińczycy z tej fabryki jakby zeszli w dół z jakością. Wszystkie do kupienia w cenie około 150 zł. Edycja: obecnie mam Wiwę i dlatego ją chwalę. Wytrzymała dwa lata intensywnej eksploatacji i odchodzi w niebyt tylko dla tego że nie obsługuje nowych kodeków (H264/X264) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 również potwierdzam, Wiwa odtwarza praktycznie wszystko(oprócz płyt chodnikowych i winylowych jak stwierdził sprzedawca :wink: ) a dodatkowo sam możesz sobie wybierać jakie chcesz napisy-jeśli jest taka potrzeba ( w niektórych nie ma takich opcji). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n6210 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Co do Manty to niektore modele (np. Emperor III, IV) maja problem z plytami DVD-DL + wysoki bitrate. Osobiscie sprawdzilem zeby nie bylo niejasnosci:) Reszta raczej OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 OK. Wielkie dzięki wszystkim za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.