GEX999 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Mam do Was pytanie. Jak rozróżnić, która to żywica, a który przyspieszacz w takim kleju: http://m.budujmy.eu/product-pol-341-Pattex-Repair-Epoxy-Metal-Klej-epoksydowy-25-ml.html ? Dodam, że jedna część jest trochę bardziej żółta od drugiej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Pytanie- po co? Jeśli dasz za mało utwardzacza to bardzo możliwe, że żywica nigdy nie stwardnieje całkowicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 No właśnie tutaj jest problem. Nałożyłem dzisiaj trochę tego kleju, ale nie stwardniał, więc pomyślałem, że mogę dołożyć samego uteardzacza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek M Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Te kleje miesza się w proporcjach 1:1 po to jest ta strzykawka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 1 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Tyle to wiem, ale przy małych ilościach może być problem z 1:1 . A tak na przyszłość, to bardziej żółte to przyspieszacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wapniak Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Przy małych ilościach wyciska się dwie "kupki" obok siebie i potem miesza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Tyle to wiem, ale przy małych ilościach może być problem z 1:1 . A tak na przyszłość, to bardziej żółte to przyspieszacz. Czyli to rzadkie , gęsta jest zawsze żywica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi