instruktor Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Kostek piszesz o 60 $ a na tej stonie jest nieco inna cena a ja juz zacząłem sie napalać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Cholerka, mój silnik trafił do oclenia Zmartwiłeś mnie , mamy kupić dla następnego kolegi XY 45cm . O taryfach celnych napisał Kojot http://www.kojot.modelarstwo.org.pl/zakupy_th.htm Nie widzę pod co by silnik podciągnąć , czy część do zabawki podlega pod zabawki? Poprzedni silnik przyszedł ze złamaną w transporcie świecą , wysłaliśmy zdjęcia .Odpisali ze wysyłają nową świecę.Ciekawe czy przyjdzie. Hubert , ten urzędnik tego nie wymyślił , musi stosować sie do ustaw.A ustawy wymyślają w ... Do Palikota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Kojot napisał o dolarach , w taryfach jest euro.Praktycznie nie można ceny wpisać większej niż 29$. Kostek piszesz o 60 $ a na tej stronie jest nieco inna cena Tam jest taka rubryczka gdzie wpisujesz wartość paczki na dokumentach celnych.Chińczyk napisze co chcesz. Tutaj przeszło jednak bezpieczniej zamawiać silniki po 25$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AGG Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Mam silnik !!! Właśnie odebrałem przesyłkę płacąc przy tym Cło + Vat (łącznie : 212pln od kwoty 808pln) Łącznie silnik 65cc kosztował 1020pln no i zobaczymy co sobą reprezentuje. Zdjęcia już wieczorkiem bo na razie cieszę koparę w pracy Z racji tego, że w piątek cisniemy na tydzień na narty to pierwsze próby odpalenia min za 10dni. __________ Pozdrawiam .: AGG :. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Widzę że mam szczęśliwą rękę do celników. Drugi silniczek też bez cła. Taki egzemplarz: http://www.unitedhobbies.com/UNITEDHOBBIES/store/uh_viewItem.asp?idProduct=5789 Uprzedzając pytania , poleci w takim modelu: http://shop.lindinger.at/product_info.php?cPath=1130_1138&products_id=69484 Kolega chciał kupić ten silnik tutaj http://www.der-schweighofer.at/web/productdetails.php?artikelnummer=72984&prodID=1329 Namówiłem go na zakup w chinach , możecie zobaczyć ile zaoszczędził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidlak Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Do mnie też doszedł właśnie silnik XY 26ccm Z tego podniecenia próbowałem rozciąć opaski linijką Zamówiony 18.02 Wysłany 23.02 Dzisiaj tj 6.03 jest w moich rękach. Deklarowane 26$ Lekkie wgniecenia na kartonie. Śladów na silniku brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Deklarowane 26$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Ja zamiast obiegowe 20$ zapożyczyłem się i wpisałem 30$( sugerowali chyba między 30 a 60?) lecz na paczce widnieje...20$. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidlak Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Aj . oszukałem was Dostrzegłem właśnie pieczątkę "dopuszczono do obrotu" Na prostokątnej naklejce angielsko-chinskiej mam oprócz wagi i innych danych, również wartość 167$ :shock: Nie zauważyli w UC czy machnęli ręką ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Cytując za googlami: 1 Hong Kong dollar = 0.128413 U.S. dollars Więc nie tak źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 dotarl moj SV26, wszytko ok, celnicy nic nie przylozyli ale widac do niego zagladali bo paczka była przepakowana. Jak tylko wroce z wawy wrzuce jakies fotki, i moze jakies male testy :wink: silnik ma trafic do 2m zlina L50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 A dawno zamawiałeś tego SV 26? Odkąd tam pojawiłem się - ok połowa stycznia - to ciągle był niedostepny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 zamawialem w polowie stycznie :wink: bylem 23 w kolejce, tydzien temu przyszlo 40 silniczkow i od razu wyslali. Kolega jeszcze czeka bo byl 43 pech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidlak Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Cytując za googlami:1 Hong Kong dollar = 0.128413 U.S. dollars Więc nie tak źle oj ale wstyd :| Wyszło że znowu oszukuję :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AGG Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Ok, mój silniczek dziś odpalony, chodzi pięknie ale głośno (tłumik do d...), pali od "kopa" a ciąg ma nieziemki (pewnie przesadzam ale tfu tfu na razie wygląda to wszystko ok) Potrzebuję jeszcze mu zmierzyć obroty i niech się dociera. Jak będę docierać to porobie jakieś fotki i wystawię no i czekam na pogodę Pozdrawiam Alek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poki27 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Mam takie pytanko . Stałem sie włascicielem somolotu Yak54 140 arf Cmpro I mam nastepujący problem nie wiem jaki silnik do niego wsadzic myslałem o jakiejs benzynce , moze ktos by cos mi polecil poczontkowa miał byc w nim Super Tigre G140Ring ale paliwko wszyscy wiedzą ile kostuje myslałem nad jakims silniczkiem z tej stronki http://www.unitedhobbies.com/UNITEDHOBBIES/store/uh_listCategoriesAndProducts.asp?catname=Gas+Engines&idCategory=80&ParentCat=55 czekam na sugestje pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelb771 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 witam. latam głównie na DA ale raz chciałbym (przekornie) spróbować coś made in china jak to zamówić np w HOBBYCITY . Może Kostek pomożesz bo widzę że już zamawiałeś tam jakieś silniki. interesuje mnie też forma płatności(bo nie miałem jeszcze okazji robić przelewów zagranicznych) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=1229 W tym wątku wiele jest wytłumaczone :wink: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz P. Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 witam. latam głównie na DA ale raz chciałbym (przekornie) spróbować coś made in china No to radzę wypróbuj DL a potem DA trochę odpocznie. Na lotnisku gdzie razem latamy jest kilka modeli z silnikami DL 50 i to co ten silnik potrafi to aż miło popatrzeć a modele ważą lekko ponad 8 kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lomcovak Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Witam, jestem początkującym w sinikach benzynowych ... Do swojego EDGE 540 potrzebuję 50ccm i oczywiście mam zamiar włożyć DA-50 , ale znalazłem bokserka SV-50 ccm i mam pytanie czy ktoś nie zetknął się z tym silnikiem ? załączam link http://www.modelmotor.pl/p,pl,409,sv-+50+cm3+boxer.html Generalnie bardzo mi się podoba taki bokser w EDGE idealnie pasuje , ale co z jakością ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.