Paweł Prauss Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Potrzebuję danych tego śmigiełka, stosowanego w PZL - 106 Kruk. Średnica? Masa? Ciąg statyczny? Maksymalne obroty? Wymiary otworów montażowych..... Jeśli ktoś z Was dysponuje tymi danymi lub wie gdzie je znaleźć będę wdzięczny jeśli się ze mną tymi informacjami podzieli.... Zdjęcia tego śmigiełka również mile widziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 12 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Dziękuję Jarku, mam tam kolegę i nie wpadłem na to aby jego zapytać.... A to moje śmigiełko :-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 A do którego modelu to śmigiełko ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 12 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 PZL - 106 Kruk w skali 1:1 Miało wisieć na ścianie, ale niestety się nie zmieściło, muszę sobie zorganizować większą ścianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 O!!! Widzę, że nie tylko ja zbieram oryginalne śmigiełka Ale moje to od Ił-10 jednego z rozbitych w 3city i niestety tylko jedna łopata bez piasty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 by miec lotnicze sny chyba "odlotowe" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 13 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Trochę bym się bał spać pod nim, gdyż waży ponad 100 kilogramów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awiator Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Opowiedz coś na temat tego skarbu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 16 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Co tu dużo mówić (pisać) kupiłem okazyjnie po cenie złomu i chyba sprzedam, jeśli mnie ktoś odpowiednio zmotywuje, póki co leży i jeść nie woła. Cały czas szukam godnej ściany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 19 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Trochę to trwało, ale w końcu znalazłem ścianę godną zawieszenia tego śmigiełka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi