Czarek94 Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Witam wszystkich modelarzy mam na imię Czarek, pochodzę z lubuskiego (Słubice) i od dzieciństwa interesuję się wszystkim co jest na baterie tzn może sprecyzuję, bo co niektórzy pomyślą o czymś zbereźnym czyli wszystkim co pływa, lata, jeździ... Aktualnie wybieram się na studia (Automatyka i robotyka). W modelarstwie mam dość spore doświadczenie: budowa od podstaw depronowców, modeli balsowych, akrobacyjne latanie spalinami i elektrykami... Na forum często przebywałem.. ale nie zarejestrowany, myślę jednak, że warto by było należeć do tej elitarnej grupy modelarskiej To by było na tyle mojej autobiografii... pozdrawiam i życzę pomyślnych wiatrów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Witam na Forum. Przeczytaj regulamin i dostosuj się do niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyton Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 ... elitarnej grupy modelarskiej mi to sie najbardziej spodobało 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi