dali Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Witam. Kolega właśnie zakończył budowę swojej katanki. Mój modelik ma właśnie skrzydła posklejane i możliwe ze za tydzień będą oklejane zobaczymy. Zdjęcia niebawem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dali Opublikowano 17 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Witam. Obiecałem ostatnio fotkę katanki i oto ona. Model prawie ukończony pozostaje jeszcze oklejenie i montaż podzespołów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dali Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Witam. Powiem krótko KATANA została zbudowana w 99 %. Waga modelu no powiedzmy 4.5 kg. Budowa trwała 2.5 miesiąca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dali Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Witam. Stało się Katana dziś została oblatana i nie tylko, bo i Kleksia też. Powiem krótko jest super.Fotki jutro na mojej stronie. A to Kleksiak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.