eska Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Witam Modelarstwem zainteresowalem sie niedawno. Udalo mi sie zbudowac quadrkopter. Pierwsze doswiadczenia w budowie i lataniu za mna. Ostatnio coraz czesciej wracam z testow calym i sprawnym latadlem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 http://pfmrc.eu/index.php?/topic/32311-dlaczego-nie-moge-pisac-postow/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eska Opublikowano 23 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Już poprawiłem niedopatrzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eska Opublikowano 23 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Witam i proszę o wyrozumiałość. Nie doczytałem ze zrozumieniem tekstu "Podanie daty urodzin nie jest obowiązkowe". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosmonster Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Nie sugeruj się tym co jest napisane przy wypełnianiu profilu a treścią regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Napisałeś, że przeoczyłeś. Uzupełniłeś profil a ja Cię aktywowałem. Za 2 godziny pisałeś już posty z usuniętym z profilu wiekiem. Nie kombinuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi