Mirek Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Chciałem się podzielić uwagami jak i uzyskać pomocne informacje w trakcie budowy,o ile czas pozwoli . Kilka fotek z jednego dnia tworzenia kadłuba Na razie tyle bo i czasu mało,ale w sobotę może ruszy dalej pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 czekamy dalej i kibicujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr T. Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Świetnie to wygląda, powodzenia w budowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 na zdjęciu 6 i 7 mam wrażenie, że dołem listwa jest skręcona. Czy to przekłamuje zdjęcie czy też skręciło stelaż. Dlaczego zdecydowałeś się na montaż kadłuba "w przestrzeni" a nie dwóch połówek na desce? ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 23 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 listwy są ok,ale plany pożal się.muszę się posiłkować dokumentacją techniczną dostępną w internecie. Nie długo dalszy ciąg relacji.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 24 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Coś się ruszyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 27 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 i znów kilka fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 28 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 W sobotę od dłuższego czasu wolną parę elementów przybyło w moim rolniczym ciągniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajaner Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Widzę że zrobiłeś oszklenie według mnie będzie Ci to trudno po malować,chyba łatwiej wstawić szyby do gotowej kabiny, tak mi się wydaje, chyba że to tylko przymiarka. Andrzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 28 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 malowanie detali wokół szybek będzie ręczne,a drzwi nie wklejałem to myślę że nie będzie problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarz_daniel Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Witam. Widzę że piękny i duży model powstaje, więc kibicuje i zasiadam na widowni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Dzisiaj jeszcze w starym roku trochę czasu znowu wygospodarowałem no i podjąłem decyzje odnośnie oklejania modelu balsą czy płótnem,no i padło na drewno a następnie będzie pokryte cieniutką tkaniną i na końcu lakierowanie. No i kilka zdjęć: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 31 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 jeszcze w starym roku parę patyczków się zlepiło jak przypadło n SYLWESTA wszystko do góry nogamiI . do siego roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Dzisiaj skleiłem połówkę centropłata wraz ze wzmocnieniami i podstawą pod podwozie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sauberx009 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Jakie chcesz włożyć serwa to tego cuda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 prawdopodobnie będą hitec 645 Mg, ale jescze do końca nie jestem pewien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Centropłat w komplecie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Mirku fajna robota. Robisz go sam ,czy chłopcy Ci pomagają?. Piszę się na wiosenny oblot. Daj znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 No Mirek wreszcie coś robisz to do wiosny na lotnisku skończysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 12 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Trochę do przodu leniwym krokiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi