Johny88 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 http://www.youtube.com/watch?v=WfaQKwiw9u4 Miełego oglądania, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Zanim zobaczyłem zadarcie mordą to już miałem uśmiech na twarzy i chciałem pisać ze pięknie no ale cóż... Prawie I tak świetny lot! więcej low passów bo tym modelem świetnie to wygląda. Pozdro!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny88 Opublikowano 24 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 No niestety znowu wysoka trawa, jeszcze jak latałem tydzien temu to było dobrze, trawa urosła i BANG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Jak żaba nie umie pływać to mówi że woda za rzadka :D;) No ale to żarty. Jak latałem na łące Cherokee obok domu(nie było kasy żeby jechać do Piły) to minęły długie godziny zanim nauczyłem sie lądować z zapalonym silnikiem, a jak już doszło do wprawy to nawet tuch-and-go wychodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny88 Opublikowano 24 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Nie no może to tak wygląda ale akurat w mustanga jestem bardzo wlatany ;D i czuje się latając nim mega bezpiecznie A co do lądowania to zawsze na włączonym silniku ... Tym samolotem zamknąłem 3 sezon więc to coś świadczy A w cherokee masz koło z przodu więc się nie dziwie mojemu B-25 też tak trawa nie przeszkadza . A p-51 i fw 190 żyją własnym życiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi