jogurt Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Witam wszystkich Poszukuje kontaktu z modelarzami kombat z terenu Katowic , Zabrza, Rudy Śląskiej, Bytomia itd. Celem moich poszukiwań jest zorganizowanie zawodów w Rudzie Śląskiej. Lotnisko do bitwy znajduje się http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc=Ruda+%A6l%B1ska%2C+&Submit=Szukaj&cId=&sId=&x=0&y=0&long=18.8427434&lat=50.3040948&type=3&scale=2 Wszystkich chętnych proszę o kontakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Nie jestem ze śląska ale bardzo chętnie piszę się na loty, tylko że latam ESA. Pracuję w Mysłowicach tak że mam niedaleko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 No właśnie - kombat bardzo chetnie, ale jaki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 ja na pewno bede ale jako widz :)moge pomóc w organizacji..jak sie przydam-prosze pisac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 ja też może będe ale jako widz jak sie przydam-prosze pisac wiem że dużo nie pomoge ale też moge pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Widz - nie widz, sędziowie zawsze są mile widziani. Każdy pilot powinien mieć swojego sędziego. Tzn jeżeli w rundzie może latać do 7 zawodników tzn, że powinno być co najmniej 7 sędziów do liczenia punktów. Do tego jeden sędzia główny - pilnuje głównego porządku. I jeden bezpieczeństwa - siedzi sobie na końcu linii bezpieczeństwa i patrzy czy przypadkiem któryś model jej nie przekroczył Tak więc gdy pilotów jest więcej jak 7 - każdy nadmiarowy może być i często jest jednym z sędziów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 a ja mógł bym być czyimś sędzią ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Sędzią - raczej nie (z uwagi na wiek), ale to zależy od organizatora. Na pewno pomocnikiem - trzeba rozstawić wszystkie klamoty, pomagać w cieciu taśmy, zbieraniu kart itd itp... Na zawodach zawsze jest co robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 to ja sie na taką robote pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogurt Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Panowie sory że nic nie pisałem ale byłem odcięty od kompa ma parę dni. Na początek myślałem o zawodach ESA Combat a jak się sprawa rozwinie to może coś WWII 1:12 Wszyscy do pomocy oraz zawodnicy bardzo mile widziani. Lotnisko jest z naszego klubu MKS "GWAREK" więc wystarczy tylko ustalić termin żeby nie kolidował z innymi zawodami. Dzisiaj jeszcze podam wam wolne terminy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub Stolarski Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Siemka wszystkim, w perspektywie czasu ja bym na pewno był chętny, ale potrzebuje czasu bo mojego Ki-61 skończyłem dopiero dziś, więc jeśli pogoda pozwoli jutro pierwsze obloty :mrgreen: Acha, a tak generalnie to jestem z Katowic więc daleko nie mam. Pozdro4all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogurt Opublikowano 24 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Jakub możesz się nie spieszyć liczyłem gdzieś dopiero marzec kwiecień coś zorganizować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron89 Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Witam, my jako BUDO AERO TEAM chcemy zorganizowac zawody combatów na początek rownież ESA, mam doswiadczenie w organizacji zawodów jednakze myslelismy o Katowicach - muchowcu. Ale mozna by sie było dogadac, Odezwij sie Adamie i ustalimy szczegóły, mamy pare kombatów xD wiec napewno bedziemy chcieli ostro powalczyc pozdrawiam mój email gawron89@o2.pl pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.