Capriman Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Nie mu tu żadnej filozofii, zwykły quad przecież. nawet masz insturkcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ublizzard Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Niby zwykły qadro, ale za to jaki efekciarski. W zasadzie to można wszystko w ten sposób zrobić, gdzieś widziałem nawet latający magnetofon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Dokładnie. Dla mnie quad jako taki, czyli taki patyczak to trochę nudny jest. A w ciekawym body, czemu nie Native118 ma bardzo ciekawe projekty, zainspirowały mnie do zbudowania jednego z nich w przyszłości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkozi Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Ale super modelik Gdyby ciągnęło mnie bardziej do kopterów to chyba bym sobie taki sprawił. Mało kto nie zna "Powrotu do przeszłości", na pewno nie jeden przechodzień by się uśmiechnął widząc taki sprzęt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi