Pitstrel Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Witam kolegów modelarzy. Mam zamiar kupić PIPER J3 CUB BLACK HORSE o rozpiętości skrzydeł 1840. I tu jest mój problem. W internecie są opinie o tym modelu że jest to totalny nielot, czy jest to prawda? Jeśli tak to co należy przerobić przed pierwszym lotem. A może zrezygnować z tej rozpiętości i kupić o rozpiętości okolo 1,7 m firmy Airline. Bardzo proszę o radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Airline już raczej nie kupisz,przestali go produkować.Chyba że jeszcze komuś zalega w magazynie.Black horse też już nie ma w ofercie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 W rcikar powinieneś znaleźć od Kyosho. Mam ten model i jestem z niego zadowolony. Na 6.5ccm daje sobie rade ale choć przydało by sie tam 7.5-8ccm. Nauczyłem nim latać "dziadka", 60-letniego znajomego znajomego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitstrel Opublikowano 26 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Pipery firmy Black horse i Ariane można jeszcze spotkać w sklepach internetowych. Jaką macie koledzy opinie o PIPER J3 CUB BLACK HORSE o rozpiętości skrzydeł 1840. Ten model interesuje mnie najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Chyba w tych co nie aktualizują stanów.Także polecam Kyosho,zacny modelik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitstrel Opublikowano 27 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Dzięki wszystkim za udzielone mi rady. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi