Jump to content

Mikser delta - z kąd wziąć ?

profesorek92

Recommended Posts

Posted

Witam,

póki co latam na aparturze e-sky - zero mikserów, tylko reversy, a potrzebuję mikser do delty. Chodzi mi o takie małe urządzonko, wpinane między odbiornik a serwa, które miksowało by mi wysokość-lotki. Widziałem takie coś gdzieś w necie w cenach 50-75 zł. Cena z kosmosu... Wiem, że można coś takiego wykonać samodzielnie za kilka zł, ale to dla mnie mission impossible :(

W związku z tym mam pytanie. Czy ktoś z forumowiczów mógł by mi coś takiego zrobić za jakieś nie duże pieniądze ? Albo wiecie może, kto sprzedaje takie miksery w przyzwoitej cenie ? Będę wdzięczny za wszelką pomoc.

Pozdrawiam

profesorek92

Posted

Jeżeli nie umiesz wykonać elektronicznego miksera (co w sumie nie jest zbyt trudne) to wykonaj mechaniczny. W sieci są opisy, jeden jest na forum Alexa, a drugi gdzieś przy opisie jakiejś delty (z tego co pamiętam)

Posted

Dziękuję wszytkim za odpowiedzi.

Miksera mechanicznego wykonać nie mogę - za mały model na takie kombinacje (takie latające skrzydełko - BAT).

Naszczęscie odezwał się jeden kolega z forum, sprowadza miksery elektroniczne od skośnookich i sprzeda wpo przyzwoitej cenie :)

Pozdrawiam

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.