grafvader Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Aktualizowałem firmware pod windows 8 i zaraz po wybraniu polecenia update radio zamarło. Program zgłosił problem z aktualizacja. Wyłączyłem radio (nie reagowało na przyciski). Po włączeniu radio podświetla na niebiesko ekran na którym jest kompletna pustka. Aparatura nie reaguje na przycisk włączania i wyłączania aparatury. Macie może jakieś pomysły jak uratować radio? W ogóle co się stało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Poszukaj w wątku o mc20. Juz był ten problem. I został rozwiązany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 W programie Graupner Studio jest opcja Emergency, przeznaczona właśnie do takich sytuacji . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafvader Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Wielki dzięki, już znalazłem na stronie o kopterach, ale co się strachu najadłem że będę musiał serwisować nadajnik to moje Mam nadzieje że nie ma niespodzianek w aktualizacji odbiornika i GPS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Używaj dobrego kabla USB-to najczęstszy powód problemów. A najbezpieczniejsza aktualizacja jest poprzez kartę pamięci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi