Maybach Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Witam! Czy możecie się podzielić opinią ze mną na temat tej aparatury? Wiem ze taki post już jest, ale czy ona jest aż tak zła? Zasięg pisze, że ok 1 km! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zasięg to nei wszystko licza się funkcje w 3 samolocie zabraknie ci mikserów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Niestety jest to aparatura ktora przy 2-3 modelu juz pokarze ci swoje braki. Przy 5 model wyrzucisz ja do kosza lub na allegr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Tak na marginesie: zwróć uwagę, że w zestawie nie ma aku! Tzn. zalezy skąd kupujesz i jaki zestaw, ale jeśli na ArtHobby ten co myślę, to się bardzo nie opłaca! Nie to że aparaturka jest do bani, na pewno trochę się nią pobawisz - i tak lepsze to niż np: Ranger II, ale Koledzy już wspominali... Cóż, najwyżej bedziesz musiał sprzedac... Albo inaczej - robić proste (co nie znaczy złe!) modele... Jakoś bedzie, nie przejmuj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maybach Opublikowano 22 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Ale na początek jest akurat tak? Żeby wszystkiego się nauczyć- sterowanie itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Ale na początek jest akurat tak? Żeby wszystkiego się nauczyć- sterowanie itp. Spoko wodza . Git aparaturka :thumleft: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Ale na początek jest akurat tak? Żeby wszystkiego się nauczyć- sterowanie itp. szczerze powiem zę to aparatura droga i jednorazowa !! dokupienie do niej pakietu wyrówn acene z FLASHem5x !! !! Jak masz możliwość odpuść sobie ją !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maybach Opublikowano 22 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Diakon: Cóż, najwyżej bedziesz musiał sprzedac... Albo inaczej - robić proste (co nie znaczy złe!) modele... Jakoś bedzie, nie przejmuj się Very Happy Narazie myśle tylko o protych samolotach RC a co do lepszych aparatur to poprostu nie mam az tyle pieniedzy. 4 kanalowa bez kompa mysle ze narazie mi starczy Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Niestety wydasz pieniadze ktorych bedziesz bardzo potrzebowal na prawdziwe radio Uzbieraj jeszcze kilka zlotych i kup minimum flasha. Roznica jak 126p i meganka. niby i jedno i drugie ma 4 kolka. Kupujesz zabawke i bedzie ja bardzo trudno sprzedac bo zaden modelarz jej nie kupi a flash jakby co jakos sprzedasz. Bedziesz za pol roku wscekly na siebie ze ja kupiles. Jak juz mamsz ja kupowac to kup sobie takie modlieki na alegro . W sumie nie lataja ale maja skrzydla ,silniki i aparatue za 130zl. Nie traktuj tego jako zlsliwosc ,ale walsnie takia decyzje podjmujesz w sprawie zakupu radia Dla mnie koniec tematu -rob jak chcesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maybach Opublikowano 23 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Radio jest juz zakupione od tygodnia bo na poprzednim forum chyba wprowadzili mnie w błąd! Mikołaj paczke przyniósł i teraz gdzies lezy w domu zapakowana! Jutro dopiero ja zobacze Cuż narazie ta musi mi wystarczyć! Dziekuje za komenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Jak już ją masz w domu trzeba było się nie pytać teraz będziesz miał kaca moralnego !! Zebra nadaje się tylko do nauki n akablu jako UCZEŃ bo do niczego więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Juz zaczynacie troche przeginać przeciez taka prosta 4 kanałówka da rade z różnorakimi deproniakami elektrykami i spalinkami itp oczywiście bedzie to bardzoiej upierdliwe niźli przy radyjku cyfrowym ale da rade :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 A nie pamietacie jak webrami sie bawiło ... Ale co do zakupu sie zgadzam {ale bez tych porównań} z kolegami trzeba było kupic flasha ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Kolega ma Lasera4 i jest z niego bardzo zadowolony, ja zresztą mając Flasha4x też nie narzekam (no może na 5-letnie aku NiCd ). Podejrzewam, że bedziesz musiał zainwestować w aku, na ArtHobby chyba takie tanie nie są już... 4 kanały to przecież tak mało nie jest: wysokość, lotki, kierunek (czyli nawet do przyzwoitego szybowca wystarczy) - kiedyś wiadomo co było :wink: . Szkoda, że brak jej mikserów... Nie masz aku i ładowarki... Dobrze: pierw "otrzymaj" prezent, obejrzyj go i się "pogada"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
attyla Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Jest jescze jedna mozliwość skoro radia nie rozpakowałeś to jesli kupiłeś je w sklepie internetowym masz prawo w ciagu 10 dni oddać je do sklepu bez podania przyczyny. Zrób tak i inwestuj w aparature z komputerkiem np flas 5x . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Jest jescze jedna mozliwość skoro radia nie rozpakowałeś to jesli kupiłeś je w sklepie internetowym masz prawo w ciagu 10 dni oddać je do sklepu bez podania przyczyny. Zrób tak i inwestuj w aparature z komputerkiem np flas 5x . Ot mądre słowa !! !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maybach Opublikowano 23 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Jak jutro otrzymam to jeszcze w poniedziałek posta napiszę! Ale mówię narazie do tych pierwszych najprostszych modeli wystarczy. Poznałem ostatnio kolege z Torunia i skałdamy sie może na wiosne na kabel trener- uczeń (ma Mx12 więc nauczy mnie latać) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 na kabel nei macie się co skąłdać kabel ew. moglibyści esami wykonać bo typowego nie ma, ale niestety też wam to nic nie da bo macie inną kolejniść kanałów Więc masz kolejny powud oddania aparatury ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 na kabel nei macie się co skąłdać kabel ew. moglibyści esami wykonać bo typowego nie ma, ale niestety też wam to nic nie da bo macie inną kolejniść kanałów Więc masz kolejny powud oddania aparatury ! Numery kanałów w obu nadajnikach mogą być dowolne w połączeniu nauczyciel-uczeń i tak pracuje tylko jeden nadajnik Dokładniej to jeden nadaje a drugi ma zablokowany moduł w.cz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Nie chodzi o numer kanału, tylko o kolejność - czy pierwszy jest silnik (np. JR) czy lotki (np. Multiplex). I uprzedzam - to nie jest też zależne od Mode 1-4 nadajnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.