Skocz do zawartości

Zlecę budowę podwozia do DC-3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy, potrzebuje pomocy w zrobieniu podwozia do dc-3 z Top Flite, cena org. jest trochę kosmiczna. Jeśli może ktoś służyć pomocną dłonią to bardzo się cieszę. Proszę o kontakt na forum, albo e mail kxp7000@interia.pl Piotrek

Opublikowano

Koledzy, potrzebuje pomocy w zrobieniu podwozia do dc-3 z Top Flite, cena org. jest trochę kosmiczna. Jeśli może ktoś służyć pomocną dłonią to bardzo się cieszę. Proszę o kontakt na forum, albo e mail kxp7000@interia.pl Piotrek

A gdzie mój post w którym napisałem: głupich szukasz???

Opublikowano

A może cos tak w temacie? ;) Jedyne rozwiązania żeby było taniej to zrobić to samemu w 100% lub zrobić to samemu w 50% - narysować samemu, zlecić wycięcie komuś, poskładać samemu.

A umiesz liczyć?Zanim zaczniesz pisać najpierw sprawdź jakie są ceny cięcia CNC lub wodą.Taniej jest kupić gotowca.

Opublikowano

Od czasu do czasu cos tne na laserze wiec wiem. A takie uwagi zachowaj pan dla siebie :) z reszta gdyby zaprojektowal to moze ktos by mu i taniej wyciol. Mi sie tak raz udalo. Dopiero co poznany gosc z innego forum wyciol mi sporo detali z blachy, laserem prawie po cenie materialu! A na tym forum kilku ludzi chyba ma maszynki? A co do wykonania w 100% samemu. Nie mowilem tu nic o cnc. Recznie tez sie da jakby ktos.nie wiedzial ;)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.