bart07 Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 bierz DJT FrSky - jak przeanalizujesz wybór i ceny odbiornikówto docenisz wybór. Nie zawsze trzeba wozić cegłę z 8ma kanałami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk900 Opublikowano 14 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Ale moje odbiorniki będę mógł co najwyżej położyć na półkę nie wykorzystam ich ? jakie odbiorniki do niego pasują mam na myśli jakie oprócz ich własnych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Ten moduł jest kompatybilny z odbiornikami Turnigy i niektórymi HK. Mam aparaturę FlySky,która jest siostrą T9X. http://abc-rc.pl/p/1...osprzet-rc.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk900 Opublikowano 15 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 To teraz nie wiem czy lepiej nie poczekać do 10 i zainwestować w Frsky djt zestaw z odbiornikiem + jeszcze jeden mniejszy 4 kanałowy razem z przesyłka wyjdzie mi 185zł i to będzie chyba dobry rozwojowy zestaw w porównaniu do FlySky ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Mam coraz więcej modeli. Ostatnio ESA, dodatkowo idzie zima i będzie jakaś halówka. To wszystko na odbiornikach 4ch za 14$. Nie muszę przekładać itp. Polecam FrSky. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk900 Opublikowano 15 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 No to zostaje czekać do przyszłego miesiąca chyba ze trafi się nadajnik Flysky w dobrej cenie bo w grudniu miałem na celu zakup Juniora S a nie nadajnika i odbiorników a chyba FlySky do takiego spokojnego szybowania sobie poradzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi