Skocz do zawartości

Kabarety

leszek504b

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przez ten skecz do mojej żony zwracam się per "dziewojo", jak coś mi nie wychodzi to mi "witki opadają", jak wychodzi to "jest morowo", a określenie "lachonarium" jest na porządku dziennym :devil:

Brawurowo wykonany skecz, jeden z najlepszych w dorobku KMN, rozkłada mnie na łopatki za każdym razem :D

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jestem zwolennikiem kabaretów" Tej" , "Olgi Lipińskiej" być może dlatego że nie rozumie czasów gdzie szczytem elegancji jest smoking ubrany na T-shert z napisem " i Love You":)

Opublikowano

Wiek robi swoje, bez obrazy :wink: (nie ma być złośliwe) A ja za ani mru mru nie przepadam, robią jeden skecz na rok i wszędzie go puszczają, takie nudne jest to już, nie mają nic nowego wszystko się przejadło. Ja swojego ulubionego skeczu nie mam, ale lubię sobie popatrzeć w telewizor na kabarety :faja:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.