pablos Opublikowano 26 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Witam, Kamyczek może byc coś z prawdy w tym co piszesz bo serwa się podobnie zachowywały jak opisujesz. Niemniej jednak obojętnie jaki tryb byłby ustawiony serwa cyfrowe nie powinny się palić analogowe mogą a u mnie poliły sie te i te. Odbiorniki wymieniłem na futaby wymieniłem spalonei serwo na kierunku przez ostatnie dwa dni latałem dość intensywnie .Praktycznie za każdym razem po dwie godziny nonstop, ładowałem pakiety i wymieniałem no i wszystko na razie bez problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 I tu sie mylisz. Przecież podałem Ci info z instrukcji odbiornika. Ja właśnie chyba w ten sposób spalilem serwo. Wydawało mi sie ze ten Graupner moze na szybko pracować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgadzam się z Jurkiem i nie sugerował bym się tu napisem cyfrowe bo wielu producentów nie tylko nie podaje że serwo może współpracować z żyroskopem i tu jest problem 10ms to jest gwóźdź do trumny połowy tanich "pseudo" cyfrowych serwomechanizmów nie spełniających tego wymagania pozostawił bym dla świętego spokoju tryb wolny w którym zmian nie zauważysz bo są one bardzo subtelne i nie mają w zasadzie znaczenia lataniu rekreacyjnym . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi