patryk134 Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Tak jak w temacie chcę pobrac filmik z you tube. Prubowałem już rużnych programów ale nic nie działało. Widziałem kiedys na jakiejś modelarskiej stronce takie coś gdzie się wklejało linka i jurz sie pobierało(i działało)ale nie pamiętam adresu może kojarzycie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris13 Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Ja nie używwam zadnych programów, tylko wchodzę na youtube wczytuje mi sie wybrany przeze mnei filmik. Jak wiemy zapisuje sie on automatycznie na dysku w folderze plików internetowych ( u mnie C:\Documents and Settings\Krzysiek\Ustawienia lokalne\Temporary Internet Files ) i z tamtąd kopiuje ten film. Filmy są zapisane w formacie FLV wiec to przeglądania tych filmów nalezy zastosować FLV player lu media player clasic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Holeczek Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Może chodzi ci o stronkę http://keepvid.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 tu masz taki program... http://www.programs.pl/program,731.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk134 Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Dzięki MVVS stronka przez ciebie podana działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Ja nie używwam zadnych programów, tylko wchodzę na youtube wczytuje mi sie wybrany przeze mnei filmik. Jak wiemy zapisuje sie on automatycznie na dysku w folderze plików internetowych ( u mnie C:\Documents and Settings\Krzysiek\Ustawienia lokalne\Temporary Internet Files ) i z tamtąd kopiuje ten film. F A w jakim to systemie? U mnie(XP sp2) taki folder nie istnieje. Zaraz poszukam na drugim komputerze(98SE). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Holeczek Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Adam a masz system polski czy może angielski (albo angielski z polską nakładką)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 adam9034, zamiast folderu "Krzysiek" będizesz mial folder z nazwa swojego użytkownika. A żeby zobaczyć następne foldery w MENU Narzędzia/Opcje folderów/Widok zaznacz opcje pokaż ukryte pliki i foldery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 adam9034, zamiast folderu "Krzysiek" będizesz mial folder z nazwa swojego użytkownika. Na to wpadłem A żeby zobaczyć następne foldery w MENU Narzędzia/Opcje folderów/Widok zaznacz opcje pokaż ukryte pliki i foldery Tylko o tym nie pomyślałem. Już znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Żadnych stron i programów!! Tylko Firefox i zainstalowana wtyczka Download VideoHelper. Łatwe w obsłudze i działa .... wszędzie gdzie tylko jest filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.