patryk134 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Tak jak w temacie chcę pobrac filmik z you tube. Prubowałem już rużnych programów ale nic nie działało. Widziałem kiedys na jakiejś modelarskiej stronce takie coś gdzie się wklejało linka i jurz sie pobierało(i działało)ale nie pamiętam adresu może kojarzycie?
kris13 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Ja nie używwam zadnych programów, tylko wchodzę na youtube wczytuje mi sie wybrany przeze mnei filmik. Jak wiemy zapisuje sie on automatycznie na dysku w folderze plików internetowych ( u mnie C:\Documents and Settings\Krzysiek\Ustawienia lokalne\Temporary Internet Files ) i z tamtąd kopiuje ten film. Filmy są zapisane w formacie FLV wiec to przeglądania tych filmów nalezy zastosować FLV player lu media player clasic.
Robert Holeczek Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Może chodzi ci o stronkę http://keepvid.com/
Marcinmb Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 tu masz taki program... http://www.programs.pl/program,731.html
patryk134 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Dzięki MVVS stronka przez ciebie podana działa.
Adam P. Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Ja nie używwam zadnych programów, tylko wchodzę na youtube wczytuje mi sie wybrany przeze mnei filmik. Jak wiemy zapisuje sie on automatycznie na dysku w folderze plików internetowych ( u mnie C:\Documents and Settings\Krzysiek\Ustawienia lokalne\Temporary Internet Files ) i z tamtąd kopiuje ten film. F A w jakim to systemie? U mnie(XP sp2) taki folder nie istnieje. Zaraz poszukam na drugim komputerze(98SE).
Robert Holeczek Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Adam a masz system polski czy może angielski (albo angielski z polską nakładką)?
motyl Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 adam9034, zamiast folderu "Krzysiek" będizesz mial folder z nazwa swojego użytkownika. A żeby zobaczyć następne foldery w MENU Narzędzia/Opcje folderów/Widok zaznacz opcje pokaż ukryte pliki i foldery
Adam P. Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 adam9034, zamiast folderu "Krzysiek" będizesz mial folder z nazwa swojego użytkownika. Na to wpadłem A żeby zobaczyć następne foldery w MENU Narzędzia/Opcje folderów/Widok zaznacz opcje pokaż ukryte pliki i foldery Tylko o tym nie pomyślałem. Już znalazłem
marcin133 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Żadnych stron i programów!! Tylko Firefox i zainstalowana wtyczka Download VideoHelper. Łatwe w obsłudze i działa .... wszędzie gdzie tylko jest filmik
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.