Ghandi Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Moj pico Z juz zdechl niestety - pakiet dokonal zywota i helikopter nawet na pelnym naladowaniu nie byl w stanie 'wisiec' pomyslalem wiec - moze zrobie... samolot? No i zrobilem zabralo mi to jakies 20 minut, wszystko poszlo z palca. Model lata po szerokim kole az do wyczerpania pakietu, potem swobodnie szybuje. wyglada tak: jutro jesli mi sie zachce to zmienie mu smiglo na cos z balsy i raczej ladnie wyprofilowanego do lotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Holeczek Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Z tego co widzę to napęd z takiego małego helika jakiego ja też mam... W sumie mam też trochę depronu, więc może też takie coś popełnię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogi23 Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 ciekawe, a znajdzie się jakiś filmik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 no pomysł SUPER !!! Bardzo bym chciał zobaczyć jak to lata :wink: liczę na filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzako Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Ten lipol to mnie rozbroił :mrgreen:, śmiesznie to wygląda :wink:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Takie lipole można dostać w perfecthobby.pl a poza tym to fajny modelik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghandi Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 chcialem nakrecic dzisiaj filmik.. ale wiatr porwal model zanim zdazylem wlaczyc silnik musze poczekac na absolutna cisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Raczej hala, bo pogody na oblot tego maleństwa możesz sie nigdy nie doczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghandi Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 No i juz po modelu polecial na dworze, lata fajnie, ale w sumie wiatr robi z nim co chce. Uznalem ze pierwszy i ostatni lot wystarczy. Naped helika jest za delikatny jak na twarde ( badz co badz) ladowania. Naped zostal wydlubany i wsadzony....TUTAJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.