Ghandi Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 Moj pico Z juz zdechl niestety - pakiet dokonal zywota i helikopter nawet na pelnym naladowaniu nie byl w stanie 'wisiec' pomyslalem wiec - moze zrobie... samolot? No i zrobilem zabralo mi to jakies 20 minut, wszystko poszlo z palca. Model lata po szerokim kole az do wyczerpania pakietu, potem swobodnie szybuje. wyglada tak: jutro jesli mi sie zachce to zmienie mu smiglo na cos z balsy i raczej ladnie wyprofilowanego do lotu
Robert Holeczek Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 Z tego co widzę to napęd z takiego małego helika jakiego ja też mam... W sumie mam też trochę depronu, więc może też takie coś popełnię
jary14 Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 no pomysł SUPER !!! Bardzo bym chciał zobaczyć jak to lata :wink: liczę na filmik
Krzako Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 Ten lipol to mnie rozbroił :mrgreen:, śmiesznie to wygląda :wink:.
Marcin K. Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 Takie lipole można dostać w perfecthobby.pl a poza tym to fajny modelik
Ghandi Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Opublikowano 3 Lutego 2008 chcialem nakrecic dzisiaj filmik.. ale wiatr porwal model zanim zdazylem wlaczyc silnik musze poczekac na absolutna cisze
Tomek Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 Raczej hala, bo pogody na oblot tego maleństwa możesz sie nigdy nie doczekać.
Ghandi Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Opublikowano 3 Lutego 2008 No i juz po modelu polecial na dworze, lata fajnie, ale w sumie wiatr robi z nim co chce. Uznalem ze pierwszy i ostatni lot wystarczy. Naped helika jest za delikatny jak na twarde ( badz co badz) ladowania. Naped zostal wydlubany i wsadzony....TUTAJ
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.