Autsajder1983 Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Messerschmitt już gotowy na sobotnie zawody:) Mam nadzieję, że spotkamy się sporym gronem 120:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Co tak tajemniczo?Zarzuć jakieś zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Autsajder1983 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 To tajna niemiecka broń na wasze alianckie maszyny, nie będe wiec jej ujawniał przed zawodami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Autsajder1983 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Kilka zdjęć z zawodów gdzie spotkała się piątka 1,2 m:) Moja tajna broń Wśród innych 120 Musze jeszcze kilka rzeczy poustawiać i popoprawić. Poszukać jakiegoś odpowiedniego kołpaka (poprzedni wprowadzał wibrację) Jeszcze kilka ustawień domiksować, Dorobić "klapy podwozia" Kupić nowe pakiety. Stare są już strasznie słabe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Poszukaj jeszcze jakiegoś fajnego kołpaczka, na pewno znajdziesz jakiś, który nie trzepie całym silnikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Autsajder1983 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Tak wiem, teraz wygląda strasznie ważne, ze silnik po lotach zostaje na swoim miejscu:) Po pierwszym locie z kołpakiem się wybudował Jeszcze film z oblotu. Słabe lipole prędkość jeszcze nie ta:) Widać jak reaguje na klapy, trochę wiało i na klapach prawie "stał" w powietrzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi