Sknera771 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Witam wszystkich. Wcześniej dużo przeglądałem to forum i bardzo mi ta lektura pomogła w wielu problemach, więc stwierdziłem że trzeba tu założyć konto. Jestem początkującym modelarzem, kleiłem modele z plastiku jeszcze jako smarkacz, potem próbowałem trochę z papierowymi ale to zupełnie nie dla mnie, tak więc postanowiłem zabrać się za RC. Na początek drewniana żaglówka z balsy (jiff65) ale zawsze fascynowały mnie samoloty, więc po "przeszkoleniu" się w temacie za pomocą internetu znalazłem stronę motylasty.pl i z tamtymi wskazówkami i instrukcjami popełniłem model jakim jest Toto-0. Właśnie oczekuje na lepszą pogodę ażeby go ulotnić. Mam nadzieje że moja przygoda nie zakończy się szybko i nie będzie brakowało motywacji do działania, a to forum pomoże we wszystkich problemach ;> Pozdrawiam, Przemek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Witaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sknera771 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Wybaczcie za dwa tematy ale jakiś błąd wyskoczył i odświeżyłem... i sie dwa dodały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi