teo Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Jestem cham i z zasady się nie witam. Cóż to za małomiasteczkowy zwyczaj by się witać? Któż to widział? Wirtualnie? Czyżby ktoś musiał się dowartościować? Ech ... A właściwie to na chamie nie da się zawieść, można jedynie być pozytywnie zaskoczonym. I jeszcze jedno, ja nic nie muszę. Z kronikarskiego obowiązku wspomnę, że powracam do modelarstwa (skończyłem na lotniczym rc) po 10 letniej przerwie. Z pobieżnych obserwacji widzę dominację silników bezszczotkowych, wycięciem 35MHz, taniością podzespołów w tym elektroniki. Wspomnę też, iż rejestracja na forum jest obłędnie długa i zawodna Gateway Time-out The gateway did not receive a timely response from the upstream server or application. Apache/2.2.16 (Debian) Server at pfmrc.eu Port 80 Chyba z godzinę walczę ze skryptem, aby dołączyć do forum. Widocznie administrator ma sadystowskie skłonności, a jeszcze o nich nie wie. Nacisnąłem na wyślij temat i znów mi wyskoczyła strona Gateway Time-out. Coś się tu sypie panny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Po co w ogóle tu przyszedłeś skoro nie chcesz respektować zasad tu przyjętych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Temat zamykam, użytkownik pozostaje w żłobku .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi