Patryk900 Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Ale termiki jeszcze nie chwyciłem. Sam sobie odpowiedziałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luko Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Chyba mam już takie lotnisko, albo po prostu nie dostrzegam tej termiki. W każdym bądź razie 30 minut z pakietu też mnie satysfakcjonuje. Teraz pakietów dokupiłem, to będzie lepiej. Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk900 Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Lataj na kontrastach czyli jasno ciemnie tereny jakieś rzeczki ściany lasu zaorane pola i przyglądaj się przede wszystkim gdzie łapią termikę ptaszki aha no i oczywiście model musi być tez odpowiednio wyważony nie może być za ciężki na dziób i nie można gwałtownie skręcać tyle ja wiem a jak poczujesz ze model spycha w któraś stronę to kontruj bo najprawdopodobniej podobnie bąbel/komin cie wypchną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Chyba mam już takie lotnisko, albo po prostu nie dostrzegam tej termiki. ............................ Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka Warto przeczytać Technika latania modelami szybowców RC w termice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blekis Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Co do kołpaka który jest wentylowany możesz użyć fabrycznego kołpaka od gammy 2100, jest na oś 4mm i idelanie pasuje do EGP. Osobiście mam takie rozwiązanie zastosowane 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICHAL_1100 Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Możesz podrzucić numer katalogowy skrzydeł (bez wypustek i z miejscem na wzmocnienie lotek). Stateczniki też są gładkie? Początkowo myślałem, że posiadasz limitowany, niebieski zestaw, ale na kilku fotkach podejrzałem standardowe naklejki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk900 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Witajcie chciałem podziękować za wsparcie przy budowie maszyny i cenne rady wszystko bardzo się przydało model odbył wiele lotów bez najmniejszych uszczerbków na zdrowiu wiele godzin zabawy z cała pewnością mogę EGP polecić każdemu kto zastanawia sie nad piankowym motoszybowcem świetnie łapie termikę (jak na piankę) a czas przygotowania na polu do lotu to sekunda potem to juz tylko godzinny przyjemności w powietrzu pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi