Togo Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Witam, Jak każdy w dzieciństwie marzyłem o latającym modelu.... aż tu nagle w wieku 28 lat zamieszkałem w sąsiedztwie starego lotniska gdzie spotykają się modelarze i nie ma siły.... Ja tez muszę latać Po tygodniu analiz zacząłem budować RWD-5. Kiedy emocje opadły po ożebrowaniu skrzydeł zorientowałem się, ze wzdłużnice w jednym skrzydle są lekko nierównoległe w miejscu gdzie planowałem lotkę.... i tu przy okazji powitania pytanie.... czy to będzie latać, czy brać się za skrzydła od nowa ? Czuję, że i tak pewnie raczej prędzej niż póxniej się rozbiję więc na pewno będę miał okazję zrobić lepsze skrzydła. Boję się tylko, że takie niedoskonałości sprawią, że nie da się tego wytrymować... co sądzicie ? Pozdrawiam , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Najpierw ładnie przywitaj się tak jak tego regulamin nakazuje, a następnie zadaj pytanie w odpowiednim dziale dołączając do tego zdjęcia Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Togo Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Szanowny kolego, Napisałem dwa zdania o sobie i otagowałem post. Wydaje mi się to odpowiednim powitaniem, nie odbiegającym od innych. Pozdrawiam Tak czy inaczej witam wszystkich serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Mimo wszystko w powitalni raczej nie ma sensu odpowiadać na jakieś czysto modelarskie pytania, więc poczekaj, aż uzyskasz pełny dostęp do forum i wtedy zadaj je w odpowiednim dziale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Wszystko jest ok, więc witamy na forum, ale na pytania modelarskie raczej tu nikt nie odpowiada. Akurat jeżeli chodzi o RWD-5, na forum jest pełno informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Togo Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Dzięki, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi