Jump to content

Togo

Recommended Posts

Witam,

Jak każdy w dzieciństwie marzyłem o latającym modelu.... aż tu nagle w wieku 28 lat zamieszkałem w sąsiedztwie starego lotniska gdzie spotykają się modelarze i nie ma siły.... Ja tez muszę latać :)

Po tygodniu analiz zacząłem budować RWD-5. Kiedy emocje opadły po ożebrowaniu skrzydeł zorientowałem się, ze wzdłużnice w jednym skrzydle są lekko nierównoległe w miejscu gdzie planowałem lotkę.... i tu przy okazji powitania pytanie.... czy to będzie latać, czy brać się za skrzydła od nowa ?

Czuję, że i tak pewnie raczej prędzej niż póxniej się rozbiję więc na pewno będę miał okazję zrobić lepsze skrzydła. Boję się tylko, że takie niedoskonałości sprawią, że nie da się tego wytrymować... co sądzicie ?

Pozdrawiam

,

Szanowny kolego,

Napisałem dwa zdania o sobie i otagowałem post. Wydaje mi się to odpowiednim powitaniem, nie odbiegającym od innych.

Pozdrawiam

Tak czy inaczej witam wszystkich serdecznie :)

Mimo wszystko w powitalni raczej nie ma sensu odpowiadać na jakieś czysto modelarskie pytania, więc poczekaj, aż uzyskasz pełny dostęp do forum i wtedy zadaj je w odpowiednim dziale :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.