Spoxik Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Witam wszystkich i od niedawna zacząłem się interesować modelarstwem i pewnie będę korzystał z tego forum cały czas . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Czy kojarzysz następujących użytkowników: VIP EXPERT Karol Blicharz Wszyscy oni zapisali się na forum używając Twojego łącza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spoxik Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 VIP i EXPERT to brat. A Karol Blicharz to moje i zapomniałem do niego hasła i adresu e-mail. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spoxik Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Mógłbym już korzystać z forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Chwilowo nie ... musimy sprawdzić pozostałe konta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spoxik Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Z czym tu sprawdzać. Proszę dajcie mi dostęp ;C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi