Spoxik Posted January 22, 2014 Share Posted January 22, 2014 Witam wszystkich i od niedawna zacząłem się interesować modelarstwem i pewnie będę korzystał z tego forum cały czas . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart07 Posted January 22, 2014 Share Posted January 22, 2014 Czy kojarzysz następujących użytkowników: VIP EXPERT Karol Blicharz Wszyscy oni zapisali się na forum używając Twojego łącza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoxik Posted January 22, 2014 Author Share Posted January 22, 2014 VIP i EXPERT to brat. A Karol Blicharz to moje i zapomniałem do niego hasła i adresu e-mail. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoxik Posted January 22, 2014 Author Share Posted January 22, 2014 Mógłbym już korzystać z forum? Link to comment Share on other sites More sharing options...
idfx Posted January 22, 2014 Share Posted January 22, 2014 Chwilowo nie ... musimy sprawdzić pozostałe konta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoxik Posted January 22, 2014 Author Share Posted January 22, 2014 Z czym tu sprawdzać. Proszę dajcie mi dostęp ;C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts