pawelczarny_94 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Witam, mam następujący problem: nabyłem honey bee 2 z symulatorem, na dołączonym kablu jest przełącznik XTR/G4 FMS, po podłączeniu w pozycji G4 FMS aparatura widoczna jest w "urządzenia i drukarki" jako kontroler gier o nazwie"widegoose@live.cn", przy kalibracji wszystko działa co prawda osie nie są odpowiednio sparowane z drążkami ale widać że słupki zmieniają długość. Po podłączeniu w pozycji XTR nadajnik widoczna jest jako nieokreślone urządzenie "Reflex rc usb device". Po otwarciu dołączonego symulatora FMS i otwarcia sterowanie/iine/joystick/mapowanie/kalibracja 5/6 kanałów działa poprawnie(jeden jest rozpoznany ale nie mogę w żaden sposób zmienić jego wartości która jest równa 0). Jak na razie wszystko ładnie, pięknie. Po włączeniu symulatora: FMS, Phoenix, Aerofly lub Heli-X żaden nie rozpoznaje aparatury i wymaga podłączenia kontrolera. Mam Windows 7 64bit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpakpol Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Co do Aerofly to możesz spróbować pobrać cracka, mi pomoglo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Piraci.... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelczarny_94 Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Dzięki. Po zamianie pliku aerofly śmiga jak marzenie Zainstalowałem także PPJoy, co prawda napotkał on jakieś trudności ale heli-x też działa Nie ma może ktoś pliku z modelem HB2 do aerofly pro deluxe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi