robertus Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Proszę Cię bardzo, moze coś dobierzesz http://www.banggood.com/Acrylic-Resin-Denture-Dental-Teeth-Shade-A2-In-An-Red-Or-Blue-Box-p-91733.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miruuu Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Boskie. Na pewno coś się dosztukuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalonex Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Witam latam modelami od kilku lat i chce spróbować czegoś innego planuje zakup http://www.banggood.com/Fat-Shark-Teleporter-V3-FPV-System-With-Pilot-HD-Camera-p-916795.html?currency=PLN i jak to jest z płatnością, przesyłką, cłem, watem itd.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Tak jak z HK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalonex Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 nie kupowałem z hk raczej biegłem do modelarni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Płacisz paypalem. Jeśli wyślą pocztą malezyjska to czekasz bardzo długo, ja ostatnio ponad 40dni. Jeśli inną to czasem i w dwa tygodnie dojdzie. Paczka po wejściu do Polski, może wylądować w Urzędzie Celnym i doliczą Ci wtedy Vat 23%. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalonex Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 a jaka jest szansa na doliczenie vat-u? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_BRODA_ Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Vat to jest loteria. Ja na 10 zakupów zapłaciłem raz. Nawet z vatem często się opłaca. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Za te drogie gogle myślę, że jest duża szansa na vat. Za coś do około 50euro znacznie mniejsza. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luko Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Ja na BG zamawiałem trochę gratów w ty V922, i przyszlo bez watu cla itd chociaz kosztowalo kolo 100$. Co do BG polecam, kupilem tam chyba 3 V911, silniki smigla, cuda na kiju problemu nigdy nie mialem. Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalonex Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 A jak wygląda płatność takiego vat-u? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 6 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Dostaniesz list z urzędu celnego z informacjami o nadaniu numeru magazynowego. Na podany adres email wysyłasz wyciąg z paypala i wyciąg z zamówienia, lub print screena z zamówieniem. Po paru dniach dostajesz paczkę za pobraniem brakującego vatu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalonex Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 panowie dziękuje za pomoc!! Wszystko przyszło dzisiaj (bez vat-u) czyli czekałem miesiąc a tak nawiasem te chińczyki to niezłe oszusty są za fatshark-i napisali mi 31$!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wacek.matuszak Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zamówiłem wl 922 23 czerwca. trcking do 26 lipca był ok i nagle się urwało(przesyłka przez sweden post/ Napisałem do BG , odpowiedzi nie nie dostałem. Ale już 15 sierpnia przesyłka pojawiła się na tracingu poczty polskiej a 18 sierpnia odebrałem ją z placówki. Paczka zgodna z zamówieniem -tylko ten okres oczekiwania trochę kosmiczny57 dni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Mi przez pocztę szwedzka idą góra dwa tygodnie. A ostatnio mała pierdółka przez pocztę chińską szła 4 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazio Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Z zakupów i reklamacji w BangGood jestem jak dotąd zadowolony najbardziej. Nie chce mi się wyliczać sklepów, z którymi porównuję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
credens Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 To prawda. Zamowilem ostatnio na banggood kilka pierdolek, zegarek i regulatory. Zamowienie bylo caly czas "in process". Zapytalem o co chodzi. Okazalo sie, ze zegarek bedzie dostepny w ciagu tyg, natomiast regulatory w ciagu miesiąca. Zaproponowano mi podzielenie paczki. Pierwsza część z rzeczami dostępnymi od reki i natychmiastowa wysylke, druga część z zegarkiem w momencie kiedy będzie dostępny, natomiast za regulatory zaproponowano mi zwrot pieniędzy jezeli nie chce czekać. Przystalem na propozycje. Podzielono mi zamówienie, a zwrot za regulatory mialem po dwoch dniach u siebie na koncie. Perfekcyjna obsluga klienta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazio Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Kupiłem od nich już za jakieś 3 tysiące. Jednym z zakupów był ESC do adaptacji Walkera Super CP na bezszczotkowy. Niestety niesprawny. Zareklamowałem, odezwał się jakiś Rain i poprosił o wideo na YT. Ja mu na to, że nie mam kamery. No to on, żebym mu przysłał zdjęcia. Wyczułem ściemy i przeciąganki, no to mu odpisałem, że musi być wyjątkowym wesołkiem, bo to wygląda przecież dokładnie tak, jak u nich w sklepie. Upierał się, no to cyknąłem i wysłałem. Dwa dni i decyzja: uznajemy, wysyłamy, wadliwego zwracać nie musisz. 10 dni i mam już nowy i sprawny w domu. To była jak dotąd jedyna reklamacja u nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 To standardowa procedura, że chcą zdjęcia lub film, nie wiem może do dokumentacji. Tak czy siak nie miałem nigdy problemów z reklamacją. Na pewno jest lepiej niż z polskimi sklepami, bo u nas na słowo lub zdjęcie nie wierzą, trzeba jeszcze spisać np protokół przy kurierze o uszkodzeniu przesyłki, chociaż z zewnatrz wszystko wygląda ok, a i tak potem są problemy i trzeba udawadniać, że się nie jest wielbłądem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazio Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Ponieważ czasem wkładają syf, który z ich winy im zalega. Nie ma co drążyć, ja bym robił tak samo. Ale nie robię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi