macielot Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Witam. Zamierzam zabrać się za oklejanie szybowca Guppy Oracoverem. No i właśnie tu moje pytanie. Ile go kupic? Planuje kolory żółty i czerwony. CZERWONY: końcówki skrzydeł, wszystkie lotki( szkrzydła, ster poziomy i pionowy) oraz kadłub Reszta idzie żółtym. No wiec ile go kupić poszczególnie czerwonego i żółtego. Oklejam samolot pierwszy raz i nie chce żeby zostało mi go za dużo ani tym bardziej żeby zabrakło. Rozpiętość skrzydeł standard 1500mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Jedź do sklepu Majsterklepka do Pana Grześka, niedaleko PEDETU. na Placu Wolności - on ci doradzi, najlepiej jakbyś zabrał skrzydełko lub jeśli się da to połówkę skrzydełka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macielot Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Dzięki. Właśnie tak sobie nawet jak po cenach patrzyłem to u niego nieźle wychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cybuch Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Mam pytanie do kolegów. Czy ktoś z Was ma patęta jak kleić folie na folię - oracower by nie powstawały bąble. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian73 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Mam pytanie do kolegów. Czy ktoś z Was ma patęta jak kleić folie na folię - oracower by nie powstawały bąble. Wystarczy w miejscach klejenia folii na folię zrobić dziurki igłą, a lepiej szpiczastym skalpelem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi