kamil051 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Przedstawiam relacje z budowy modelu spacewalker II , wiecej informacji już wkrótce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Szkoda, że nie pomyślałeś o Spacewalkerze 1,6m firmy Seagull. To dobrze wyposażony i świetnie latający model ARF w kwocie poniżej 500 zł. Sam go sprawdziłem i latam nim do dzisiaj. Ten konkretny model własnoręcznie zrobiony wyjdzie Ci na pewno drożej. Podaję link do opisu budowy i ulatniania tego modelu http://pfmrc.eu/inde...ep-16m-seagull/ Generalnie jestem za budowaniem własnych modeli, ale ten model akurat jest cenowo b. korzystny, ale co najważniejsze świetnie lata i kręci akrobację. podaję też link do filmu z lotów: http://pfmrc.eu/inde...ll/page__st__40 #51 Ale oczywiście zrobisz jak będziesz uważał. Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil051 Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Witam jestem raczej zwolennikiem budowania własnych modeli jakoś nie jestem przekonany do zestawów a to zdjęcie mojej makiety spacewalker II rozpiętość 2,1m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Widzę, że jesteś również miłośnikiem Spacewalkerów, to fajnie latające modele. Życzę powodzenia w budowie. Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil051 Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Prace powoli ruszyły do przodu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil051 Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Dalszy ciąg prac , model powoli zaczyna nabierać kształtów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpakpol Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Świetnie Ci idzie, piękna czysta robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil051 Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Powoli ruszamy dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil051 Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Skrzydełka powstały ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil051 Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Trochę znowu udało się zrobić przy modelu , już nabiera odpowiednich kształtów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majula7 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Jak tak patrzę na Twoje dzieło to chyba od jutra biorę się za skończenie swojego malucha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi