IGRC Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Mam do Was pytanie: Czy moge dostac w Polsce model smiglowca Rc z GPS ok 1-1,5 m wysokiego na paliwo 10 kg udźwigu najlepiej z kamerka z bezposrednim przekazem obrazu na odbiornik czas lotu minimum 25 minut, a najlepiej chociaz 40 jezeli tak to jakie modele i ile mniej wiecej kosztuje? Zaznaczam, ze jestem swiadomy ze nie musi byc tani. Jezeli w Polsce nie ma takich to chociaz skad moglbym sprowadzic z zagranicy itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 http://www.youtube.com/watch?v=cBKZJm0xF7U&feature=player_embedded#! Wysokość sobie dorobisz podwoziem. Jest oczywiście wersja nitro. T-Rex 700 Nawet nie myśl o puszczeniu czegoś takiego "samopas" co sugerujesz montażem GPS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Na alledrogo jest śmiglak benzynowy z silnikien Zenoah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Czyżbyś myślał o jakimś automatycznym przerzucaniu kontrabandy przez granicę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk900 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Czyżbyś myślał o jakimś automatycznym przerzucaniu kontrabandy przez granicę? Nie wiem czemu pomyślałem o tym samym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Trochę głośny jak na przerzucanie kontrabandy ;-) ale nie wiedzieć czemu pierwsze co mi do głowy przyszło to ze nie będzie on wykorzystywany w celach rekreacyjnych tylko w jakiś szemranych celach ;-) ~ wysłane z LG P760 przy użyciu Tapatalk ~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGRC Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 hehe, tez pewnie by mi sie tak skojarzyło gdybym zobaczył taki temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekz Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 hehe, tez pewnie by mi sie tak skojarzyło gdybym zobaczył taki temat Tu u nas w UK miałby już teczkę w MI ileśtam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi