mammuth Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Po dlugich miesiacach oczekiwania - w koncu pojawil sie na swiecie - KASPER Parametry waga 4090 gram Dlugosc 52 cm Czyli kilka lat i bede mial z kim kleic modele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Gratuluję udanego "klejenia". "Model" wspaniały. Ciekawe jak będzie "latać" po podwórku za kilka lat :mrgreen: W końcu kiedyś trzeba było "robić" coś pozytecznego a nie tylko latać i pakiety "psuć":mrgreen: :mrgreen: (jak widać wszystko jest "" żeby nie było że to na serio mówię :roll: ) Haha ja byłem lżejszy bo tylko 3050g. A zdrowy w 100%? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 No wielkie gratulacje Robercie. Prosze zyczyc szybkiego powrotu do formy swojej lepszej polowie a malenstwu spokojnych snow -znam te nocki , oj znam. A dziecie na krolewskiej ziemi rodzone ? Zaskoczyles mnie pozytywnie,ze takie cos rozwojowego potrafisz zmajstrowac. Szczescia i wiele radosci zycze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Noooo gratuluje pieknego potomka. A tatuś był przy narodzinach? Znając z autopsji to ciężko teraz będzie z tym modelarstwem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek w Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 wszystko fajnie tylko ta masa... :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 czemu ten mammuth nie ma czasu na latanie ? Wszystko jasne Niestety teraz przez dłuższy czas wcale nie będzie lepiej - przynajmniej ja tak mam. Zdrówka dla małżonki i przede wszystkim dla malucha. Niech się szczęśliwie chowa i wyrośnie na wspaniałego faceta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 GRAAATUUUULAAACJEEEE!!! :jupi: Niestety teraz przez dłuższy czas wcale nie będzie lepiej No nie strasz! Ani się obejrzy jak zaczną razem modele budować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Z profilu wypisz wymaluj Tatuś Gratulacje!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Hoo hoo hooooo!!! Gratuluję :mrgreen: Przez pierwsze kilka miesięcy będziesz spał po kilka godzin :mrgreen: Tak dla pocieszenia Potem już będzie lepiej. Oby się chowało dobrze. Gratuluję żonie. Jaka skala Apgar? Ile trwał poród? Czy sam przecinałeś pępowinkę? Nóżki "mnientkie" były? :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 gratulacje kupa szczęścia z przewagą kupy :rotfl: :rotfl: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 DZIEKUJE WSZYSTKIM ! Malenstwo urodzone tu a Anglii. Zdrowe. Wody odplynely o 3 nad ranem, malenstwo ujrzalo swiat o 22.29 :shock: Zona ... wyczerpana, ale szczesliwa. Pepowine przecinalem sam, jak rowniez caly czas (od 3 rano do narodzin) bylem z zona. Nog miekkich nie bylo i nie zaluje, ze bylem przy tym, ale kolejnych dzieci juz nie planujemy !!! - Nie chcialbym drugi raz tego przechodzic.(Anetta tez nie :wink: ) A co do nieprzespanych nocy - to tylko od piatku do niedzieli - niestety - w tygodniu pracuje wyjazdowo na drugim koncu Anglii (zanosi sie conajmniej kolejne pol roku) PS. A czas na latanie sie znajdzie, wystarczy, ze zone z dzieckiem zapakuje w samochod na "spacerek" 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 No gratulacje! Czasem każdemu uda sie coś fajnego sklecić :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Jaka skala Apgar? Tak wlasnie znalazlem papierki ze szpitala - w przerwie pomiedzy krzykami, a placzem i pisze tam Apgar scale 9~9 - wiec chyba 9.9 - cokolwiek to znaczy ....podobno dobrze. A maly rosnie i uwielbia byc u taty na raczkach - najlepiej chodzac i zwiedzajac nasz domek . kupa szczęścia z przewagą kupy Zes wykrakal ... :rotfl: :rotfl: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Nie no model rewelacja. trochę folia pomarszczona jak u Chińczyków ,ale na słońcu się rozprostuje. :mrgreen: Mam nadzieje ,że znajdziesz godzinkę aby wpaść na forum choć raz w tygodniu :rotfl: :devil: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paniol2005 Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Gratulacje i wszystkiego naj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 No "moja gratulować Twoja piękna robota" Fotka Twojego nowego "modelu" dowodzi kolejny raz, iż dzieci modelarzy są jakieś takie inne, lepiej dopracowane i wykończone. A tak swoją drogą bracie wyskoczyłeś od razu z gotowcem, nie zapodając opisu i co najgorsze fotek JAK GO ROBIŁEŚ, na tym forum tak nie postępujemy i oczywiście czekamy na filmy z pierwszych lotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 i oczywiście czekamy na filmy z pierwszych lotów. Na razie testujemy efekty dzwiekowe Niesamowite - jaki taki maly motorek, moze "buczec" XD. nie zapodając opisu i co najgorsze fotek JAK GO ROBIŁEŚ A to sa szczegoly do ktorych Ty pewnie sam DOJDZIESZ - jako Super Hiper Modelasz Jeszcze raz dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 i oczywiście czekamy na filmy z pierwszych lotów. Na razie testujemy efekty dzwiekowe Niesamowite - jaki taki maly motorek, moze "buczec" XD. nie zapodając opisu i co najgorsze fotek JAK GO ROBIŁEŚ A to sa szczegoly do ktorych Ty pewnie sam DOJDZIESZ - jako Super Hiper Modelasz Jeszcze raz dzieki. Doszedłem doszedłem. Mój junior już "lata" - człek musi mieć oczy dookoła głowy. Niedługo skończy dwa lata. Narazie jest bacznym modelarzem-obserwatorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.