Rafal27 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Witam wszystkich modelarzy. Mam na imię Rafał i pochodzę z Biłgoraja. Modelarstwem zajmuje się ( z przerwami ) od 14 lat ( kartonowe ) + 1 rok RC. Czemu dopiero jeden rok? Nie stać mnie było na takie rzeczy jak aparatura, serva silniki czy regiele. Rok temu wyjechałem do Anglii do pracy i w końcu mogłem sobie na te rzeczy pozwolić więc można powiedzieć że w modelarstwie RC dopiero raczkuje. Jak dotąd od ponad roku przeglądałem forum ale nie dzieliłem się relacjami budowy modeli, postanowiłem to jednak zmienić Modele popełnione. Piper (depron), Madman (3 rozmiary- mini z depronu, drugi około 90cm rozpiętości styropian lub styrodrut jak kto woli, 3 rozpiętości 1400cm depron). Lili-riper depron, delta w 120 minut depron, Mini jet ( nie pamiętam nazwy) W najbliższym czasie postaram się znaleźć fotki niektóre z tych modeli + filmiki i wstawię na forum. Tak poza tym to witam wszystkich jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Witam i zapraszam tutaj: http://pfmrc.eu/index.php?/topic/34411-modelarze-w-uk/ Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi