Rafal27 Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 Witam wszystkich modelarzy. Mam na imię Rafał i pochodzę z Biłgoraja. Modelarstwem zajmuje się ( z przerwami ) od 14 lat ( kartonowe ) + 1 rok RC. Czemu dopiero jeden rok? Nie stać mnie było na takie rzeczy jak aparatura, serva silniki czy regiele. Rok temu wyjechałem do Anglii do pracy i w końcu mogłem sobie na te rzeczy pozwolić więc można powiedzieć że w modelarstwie RC dopiero raczkuje. Jak dotąd od ponad roku przeglądałem forum ale nie dzieliłem się relacjami budowy modeli, postanowiłem to jednak zmienić Modele popełnione. Piper (depron), Madman (3 rozmiary- mini z depronu, drugi około 90cm rozpiętości styropian lub styrodrut jak kto woli, 3 rozpiętości 1400cm depron). Lili-riper depron, delta w 120 minut depron, Mini jet ( nie pamiętam nazwy) W najbliższym czasie postaram się znaleźć fotki niektóre z tych modeli + filmiki i wstawię na forum. Tak poza tym to witam wszystkich jeszcze raz.
idfx Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 Witam i zapraszam tutaj: http://pfmrc.eu/index.php?/topic/34411-modelarze-w-uk/ Pozdrawiam !
Rekomendowane odpowiedzi