chomiq Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Czy istnieje taka możliwość podłączenia lotek pod jedno serwo?? Tak, oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Myślałem o nich, ale one są dużo cięższe od hiteców!! Serwa MG-16R (19g, 0.10s, 2.7kg) to odpowiedniki HS-81MG (19g, 0.11s , 2.6kg), a nie HS-81. Czyli nie jest chyba tak źle jak się wydaje :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszek Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Pozwolę sobie zadać jeszcze raz pytanie do użytkowników serw Tower Pro MG-16R. Czy Wasze serwa także piszczą w czasie pracy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Witam. Szukam jakiś dobrych zamienników z przeznaczeniem na lotki do kombata. Znalazłem ostatnio takie serwa: HXT 9320MG 20.2g / 3.8kg / .15sec Precision Servo http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=3609 Opinie na stronie UH ma różne. Średnia jest 4.8 ale są dwie opinie na 1 pkt. Ktoś spotkał się może z tymi serwami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarc Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 HXT 9320MG 20.2g / 3.8kg / .15sec Precision Servohttp://www.hobbycity.com/...?idProduct=3609 mój tata ma te serwa 3 sztuki w szybowcu od około 2-3 miesięcy, chodzą wspaniale są ciche mocne w srodku rozbieralismy wszystko niezle wyglada, silnik bardzo duży podobnej wielkosci jak w serwie standardowym, przekładnie metalowe dobrej jakości, jedynie obudowa serwa wygląda jak zabawka ale w srodku naprawde serwo lepsze (moim zdaniem) od hs81mg. Polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Mam 2 sztuki jeszcze nie montowane w modelu. Mają luz na trybach i to wyczuwalny a są nowe ,jaki będzie jak trochę popracują? No ale będę miał okazje przekonać się o tym osobiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarc Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 u mnie luzy są baardzo minimalne(serwa używane około 3 miesięcy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m5m Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 z tym mówieniem dobre złe to dość a nawet bardzo subiektywne:) wszystko zależy od tego gdzie je wsadzamy, jak je uzytkujemy czy latamy na tyle dobrze zeby odczuc dwa milimetry luzu, ile wykorzystujemy mocy czy 4 kilowe serwo wsadzamy do 1,5 metrówki itd. U mnie w sumie gdzie poszedłem w "tańsze rozwiązanie mściło sie to podwójnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.