BRoman Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Po wieloletniej obserwacji tego forum postanowiłem uczestniczyć bardziej aktywnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 BRoman czy RomanB .. oto jest pytanie ? no i Roman czy Roh ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Login, password,ksywa,przezwisko,nazwisko,zwany,znany jako,podający się za,niejaki,podpisujący się,pseudo itd.Sporo tego a może być i więcej. Masz wybór i bierzesz co ci odpowiada . Co by nie było wybrane nie jest tak istotne jak potencjalne teksty jakie napisałbym gdybym mógł a nie mogę z nieznanych mi powodów. Ale w rozpacz nie wpadam-o nie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Z prostych powodów, każdy użytkownik może posiadać tylko jedno konto a Ty masz ich dwa. Nie poinformowałeś o tym a teraz każesz byśmy sobie wybrali .. W polu Imię wpisujemy Imię a nie "Login, password,ksywa,przezwisko,nazwisko,zwany,znany jako,podający się za,niejaki,podpisujący się,pseudo itd.". Więc jeszcze raz pytam już łopatologicznie - które konto mam pozostawić, a które usunąć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 29 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Poprzednie konta proszę usunąć pozostawiając to jedno ,z którego piszę ta odpowiedź. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Witamy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi