Kamilos Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Witam Dzisiaj doszła do mnie paczka ze spifire'm od pana Marka Rokowskiego. Chciałbym się podzielić relacją z budowy. A zestawik prezentuje się tak: EDIT.: Czy mogę zastosować ten silnik do napędu modelu http://www.sklep.modelarnia.pl/index.php?p1914,ray-c2028-20-pelikan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilos Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 No cóż żadnej relaji z budowy nie ma bo nie wiem kiedy mi dwa wieczory zleciały i model w zawrotnym tępie został ukończony. Zdjęcie mi się troszke rozmazało.Muszę jeszcze domontować SW i SK a także wyposażenie, pierwsze serwo już jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilos Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Ponawiam moje pytanie czy ten silnik http://www.sklep.modelarnia.pl/index.php?p1914,ray-c2028-20-pelikan nada się do napędu modelu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Ile waży z pakietem i regulatorem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilos Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Model z jednym serwem 9g i odbiornikiem waży 83g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 No to gotowego modelu nie masz jak pisałeś. Zrób model do końca, wtedy będzie wiadomo i le waży. Dobierze się wtedy pakiet, regulator i silnik. Wiesz jakim pakietem chcesz zasilać, 2S czy 3S i jakiej pojemności? Ma to bezpośredni wpływ na masę modelu i potrzebny ciąg jakim powinien dysponować silnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilos Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Pakiet 500mAh 2S jeszcze kupie 2 serwa 5g na SK i SW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi