Krzycho Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Wyjście USB to też 5V (chyba), ta moja nie miała złączy tylko wlutowany lipo Bardzo pozytywne komentarze, przy okazji zamówię. http://www.banggood.com/Wholesale-Mini-DVR-808-Car-Key-Chain-Micro-Camera-Pocket-Camcorder-p-48256.html ta moja nie miała złączy tylko wlutowany lipo Bardzo pozytywne komentarze, przy okazji zamówię. http://www.banggood.com/Wholesale-Mini-DVR-808-Car-Key-Chain-Micro-Camera-Pocket-Camcorder-p-48256.html Moja ma zlaczke bo to model 808#11 . Jakość tych zwyklych 808 wporównaniu z tą co mam to bez porownania lepiej dołożyć pare zł i kupić #11 lub #16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Wiadomo,że bez porównania, to nie ta klasa co #11:) Ta z banggod to jest prawdopodobnie #23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzycho Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Odświeże temat. Okazało się że to nie bateria. -Jak wgrać do tej kamerki soft ? Kupiłem drugą i pytanie odnośnie ładowania. Ładując przez usb laptopa trzyma ok 1godz. ,ale znalazłem ładowarkę sieciową z napisem input 50/60hz 150mA output dc 5v 500mA Nie chcę ładować przez laptopa bo trzeba go włączać za każdym razem czy ta ładowarka się nadaje? -Czy podczas nagrywania nagrzewa się wam też kamerka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzycho Opublikowano 31 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Odświeże temat. Okazało się że to nie bateria. -Jak wgrać do tej kamerki soft ? Kupiłem drugą i pytanie odnośnie ładowania. Ładując przez usb laptopa trzyma ok 1godz. ,ale znalazłem ładowarkę sieciową z napisem input 50/60hz 150mA output dc 5v 500mA Nie chcę ładować przez laptopa bo trzeba go włączać za każdym razem czy ta ładowarka się nadaje? -Czy podczas nagrywania nagrzewa się wam też kamerka? Odświężę temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeKLeŚ Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Ładowarka o której piszesz będzie ok. Sam kupiłem kiedyś w Biedronce ładowarkę chyba sony, która posiada dwa gniazda USB. Z każdego można possać po 1A przy oczywistym 5V. Ładuje tym wszystko, od tel, przez małe lipo, do kamery Mobius włącznie. Co do grzania się kamery. Mam właśnie tylko Mobiusa i ten grzeje się porządnie. Na modelu, czy rowerowym kasku nie ma problemu, ale w aucie uuuu. Dorobiłem ze starego radiatora (alu od jakiegoś starego tranzystora w zasilaczu) pasywne chłodzenie montowane na przysłowiową gumę. Styka się ładnie z fabrycznym chłodzeniem i jest malinowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Ładowarka nada się tak jak napisał Łukasz. Breloczki niestety też się nagrzewają w czasie nagrywania. Mobius to ma nawet specjalnie wyprowadzony radiator. A w breloku to idzie po całości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzycho Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Tak myślę,że może poprzednią kamerkę taką nie firmową ładowałem i jej coś się stało dlatego pytam czy może coś mieć do tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi