darth matt Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Witam wszystkich forumowiczów. Mam na imię Mateusz, pochodzę z Żabna - małej mieściny pod Tarnowem i jestem początkującym modelarzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Kim jest : RafałS ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darth matt Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Nie ma zielonego pojęcia, kim jest RafałS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Ma taki sam adres IP jak Ty. Zastanów się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darth matt Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Serio, nie mam pojęcia kim on jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Szczególnie w sieciach dynamicznych mogą być przypadki, że dwie różne osoby mają ten sam adres ip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darth matt Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Czyli moje konto nie zostanie zaakceptowane? Dzięki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Witamy ! Konto juz aktywne, jeden z modow się najwyraźniej zagapil ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi