japim Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Już 2.03.2008 koledzy organizują kolejne zawody ESA. Tym razem Bitwa o Wrocław: Więcej informacji tutaj: http://www.cyber-fly.pl/index.php?products=product&prod_id=741 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Zawody odwołane http://www.cyber-fly.pl/index.php?products=product&prod_id=741&PHPSESSID=69ea0f9e530e7d84c5d676c60a1b84cf UWAGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZAWODY ODWOLANE ZE WZGLEDU NA WARUNKI POGODOWE ZAWODY ZOSTANĄ PRZESUNIETE NA 09,03,2008 ( DOKLADNY TERMIN ZOSTANIE PODANY W POLOWIE TYGODNIA) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Tak właśnie przypuszczałem, że zawody będą odwołane. Kilka dni wcześniej zapowiadali kiepską pogodę. Ale.... ja się cieszę :devil: bo miałem byc tylko widzem, a jak się uda to może będę zawodnikiem. Czekam na pakiety od Stośka z Nastik'a. P.S. A może tak 15 lub 16 marca :?: :wink: Ale i tak przyjade. :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Witam A gdzie jest relacja z zawodów :?: :?: się pytam czy liczył ktoś ilość zniszczonych samolotów :devil: ojjjj było tego sporo :devil: Niestety nie widziałem finału, ale mam kilka fajnych filmików, również kraksy w powietrzu. Komu to przesłać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 mi ja wstawie na jutuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba_s Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Właśnie właśnie na youtube te filmiki :twisted: A jeśli by się nie udało to bym prosił na pm A może ktoś kto był, by napisał krótką "recenzję" , ilość zawodników, może jakieś nowe rozwiązania techniczne, itp. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuti Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Było całkiem fajnie, pogoda dopisała. Szkoda, że model rozwalony :? Wrzućcie zdjęcia i filmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba_s Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Na youtube już pierwszy filmik jest : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.