Francka Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 A w Niedziele było tak Dominacja quadrokopterów i nowy "Madman" pierwszy lot , widok z kamerki "Pionier" , wieczorne loty quadami 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Kilkanaście fotek z soboty i niedzieli. Pozdrawiam Wojtek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 A tak wyglądało to z góry. https://www.youtube.com/watch?v=Gzk0SWsy0wk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Poprzedni weekend byłem na wyjeździe i pogoda nie sprzyjała lataniu. A w niedzielę 26-10-2014r były niezłe warunki do latania. Poniżej obiecane fotki. Pozdrawiam Wojtek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Wicherek oblatany i lata 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Dzisiejsza pogoda była super , ale latanie lekkimi modelami pod wiatr trudne. Frekwencja dopisała , ale nie każdy polatał . Wyglądało to tak : Czy to już koniec sezonu czy jeszcze damy rade polatać. Z lepszej perspektywy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Zapraszam do obejrzenia filmu: https://www.youtube.com/watch?v=VA_4-0S67Iw W większości nie publikowane do tej pory, migawki z lotniska modelarskiego. Nie udało mi się umieścić w filmie skrótów wszystkich zarejestrowanych lotów (nie było to moim celem). Jeśli uważacie że, taki film to dobry pomysł to proszę o polubienie na moim kanale YouTube. Pozdrawiam Wojtek. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Piękne podsumowanie sezonu dziękujemy Wojtek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Na prośbę kolegi publikuje filmik z dzisiejszej zabawy na naszym lotnisku pomimo nie najlepszej pogody sezon trwa Solista i autor filmu na 1 planie Atrakcji nie zabrakło dzięki podglądowi z kamerki znaleziono model szybowca któremu odmeldowały się skrzydła , 1 lot deltą najmłodszego modelarza w opcji uczeń pilot Przeloty szybowca "Sword" widziane z gory Na końcu oblot szybowca , któremu odmeldowały się skrzydła po szybkiej naprawie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mooseman Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Planuję jutro polatać na "CyCu". Jeszcze nie latałem na mrozie Mam nadzieję, że nie będę sam Pogoda ma być ładna, tylko ta temperatura 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyCopter Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Latanie na mrozie nie jest takie złe, czasem tylko elektronika choruje po tym. O której planujesz loty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mooseman Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Będę koło 10:00 tak do 13:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Mamy w planie loty na hali w szkole , ale może wpadnę odwiedzić. No i twardziel "Pysio" będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyCopter Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Dzisiaj było zbyt wietrznie. No i pusto dosyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mooseman Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Byliśmy tak do 11:30 bo zimno nie pozwoliło długo latać Delta się spisała - nawet udało mi się urwać silnik przy lądowaniu Delta, Haksa, "Sword" i model "Pysia" były dziś w powietrzu. Potem poszliśmy na modelarnię - tam cieplej W przyszły weekend też się wybieram na lotnisko - o ile pogoda pozwoli. https://www.youtube.com/watch?v=aIHcnLAM9Mc&feature=youtu.be 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mooseman Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Dzisiaj także udało nam się trochę polatać. Dzień zaczął się ciekawie, samodzielny lot Deltą oraz głośny spalinowiec "Pysia" Niestety moja nieostrożność podczas wyrzucania Delty skończyła się wyjazdem do szpitala Śmigło złapało mi palec. Chirurg założył trzy szwy no i opartunek. Na szczęście kciuk w porządku, więc wróciłem na lotnisko i jeszcze udało się polatać Zapraszam na film https://www.youtube.com/watch?v=-ZxltyZa9Aw&feature=youtu.be 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Taką deltę to możesz spokojnie machnąć z obrotu trzymając za krawędź natarcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mooseman Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 No właśnie tak do tej pory robiłem, tylko z każdym lotem skrzydło w miejscu trzymania coraz bardziej się łamało Za słaba konstrukcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zimno mgła , ale da się polatać myślę że za tydzień oblatamy tego http://hobbyking.com/hobbyking/store/__56314__Durafly_8482_EFX_Racer_High_Performance_Sports_Model_PnF_Yellow_Edition.html jak pogoda dopisze Na razie czeka gotowy do lotu No i 14.12.2014 oblatany 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mooseman Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Dzisiaj (pomijając wiatr) pogoda dopisała W powietrzu było parę modeli Trochę filmów z dzisiejszej zabawy: https://www.youtube.com/watch?v=Nl-8epkt1j4&feature=youtu.be Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi