RafModel Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 wg życzeń poprawione, ale już mi darujcie :-) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mooseman Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 A tutaj krótki filmik z wczorajszego latania Dla odmiany na lotnisku pojawiło się coś większego Na filmowanie naszych lotów szkoda było zmarnować taką pogodę ale lataliśmy wszyscy do zachodu słońca Zapraszam! http://www.youtube.com/watch?v=pBcTcIzgP_E 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pma_ Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Fajne logo, podoba mi się. Rozumiem koło sterowe sugeruje, że tak odpalamy silnik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micro Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Ciekawe odwiedziny. Może ktoś załapie i tego bakcyla . Ana, coś zaczęła bać się kamery ? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Fajne logo, podoba mi się. Rozumiem koło sterowe sugeruje, że tak odpalamy silnik Piotr wszystko trzeba Ci tłumaczyć koło sterowe to dla ekipy pływajacych modelarzy śmigło dla zadymiaczy z "Cyca" kóło dla samochodziarzy . Mamy w klubie 3 ekipy , dlatego tak rozbudowane logo. NIe mamy sekcji rakietowej bo została w tajlandi 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Rakietowe drony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 tez to ogladałem, fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Pierwszy test loga na "Morawie" Marka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Poziome najbardziej mi się podoba. A ogólnie świetne pomysł autora super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 27 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Dziś i jutro zawody modeli samochodów RC w Rudzie Śląskiej kilka fotek na szybko : Wieczorem filmik wstawie Trening i start biegu finałowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostry_gl Opublikowano 27 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Fajnie, a jutro na lotnisku coś się dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 27 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Fajnie, a jutro na lotnisku coś się dzieje? Zawsze coś się dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravp66 Opublikowano 27 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Łukasz, oczywiście. Ktoś zawsze lata . Twój model jest już chyba odbudowany. To zapraszamy. Kleju ci u nas dostatek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 27 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Podstawa klej CA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostry_gl Opublikowano 27 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Zabiorę swój i przyspieszacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkos Opublikowano 28 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Może nie wszyscy mnie znacie ale kilka osób na pewno.Mam na imię Krystian i jestem z Prudnika. Mam zaszczyt zaprosić Was wszystkich wraz z dzieciakami (swoimi lub pożyczonymi) na 38 Rajd Maluchów , jest to impreza organizowana przez PTTK Oddział Sudetów Wschodnich w Prudniku.Rzecz cała polega na przejściu 3 km pieszo z Parku Miejskiego w Prudniku do Miejscowości Chocim (3 km) przez dzieci i rodziców. Na hipodromie jest wiele atrakcji dla dzieci, ale przy okazji tego Rajdu Stowarzyszenie Modelarsko -lotnicze Euroregionu Pradziad organizuje dla modelarzy "zawody" modeli mtoszybowców F5J Light.Zapraszamy członków klubu Gwarek do udziału w Rajdzie wraz z dziećmi.Dla dzieci przygotowaliśmy zawody modeli z papieru dla starszych "Smyki na Start" natomiast dla modelarzy wcześniej wspomniane zawody F5J Light.Wspomagają nas piloci z lotniska w Kosorowicach.Impreza odbędzie się w sobotę 27 maja na terenie hipodromu Chocim. Jeżeli nie macie lepszego zajęcia serdecznie zapraszam na Rajd Maluchów. Na miejscu katering dla zawodników.Chcę dodać że impreza gromadzi około 5 tysięcy osób. Serdecznie ZAPRASZAMY.(PawŁa proszę o kontakt tel 693 272 573) W razie pytań i wątpliwości proszę o tel jak wyżej. Pozdrawiam serdecznie Krystian Seman( jeżeli nie w temacie a tylko OT to proszę moda o usunięcie) Pozwolę sobie dopisać parę słów: Stowarzyszenie Modelarsko -lotnicze Euroregionu Pradziad w Nysie, Wspomagają nas piloci z lotniska w Kosorowicach i Nysy. Ok, Teraz chciałbym Krystianowi i Jego Małżonce i innym uczestnikom podziękować za organizację zawodów. Jak co roku Małżeństwo stanęło na wysokości zadania. Filmik ze spotkania: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostry_gl Opublikowano 28 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Otrzymaliśmy fajną ofertę na koszulki i bluzy z logo GWARKA. Szczegóły na http://mksgwarek.blogspot.com/2017/05/koszulki-i-bluzy-z-logo.html Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar Opublikowano 28 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Jedno pytanko, czy dołożenie na plecach napisu MKS Gwarek, nad Ruda Śląska, mocno podroży koszulki? Sama nazwa miasta to tak łyso wygląda. Pozdrawiam, Łukasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostry_gl Opublikowano 28 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Dzięki pomysłowi Łukasza i szybkiej reakcji Rafała nowy projekt jest już na http://mksgwarek.blogspot.com/2017/05/koszulki-i-bluzy-z-logo.html Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar Opublikowano 28 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Podziękowania kieruje do mojej drugiej połówki :-) Żonka zarzuciła, podchwyciłem i puściłem dalej :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi